sdílet Hotel Rotunda TMR na Facebooku
Hotel Rotunda TMR česká verze  Hotel Rotunda TMR slovenská verzia  Hotel Rotunda TMR english version  Hotel Rotunda TMR deutsch version

Hotel Rotunda TMR Demänovská Dolina, Demänovská Dolina Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Rotunda Chopok Jasná Nízké Tatry - ubytování na Chopku v Nízkých Tatrách..


Hotel Rotunda je součástí jednoho z nejvyhledávanějších lyžařských a turistických center Slovenska - Jasné.

Hotel Rotunda se nachází přímo na vrcholu Chopku v Nízkých Tatrách a díky tomu lze nazvat jeho polohu výjimečnou. Hotel je součástí nového komplexu vrcholové stanice Rotunda, který spojuje severní a jižní stranu Chopku. Díky novým lanovkám, které propojili obě strany Chopku v roce 2012, je hotel Rotunda dostupný z jižní i severní strany.

Z jižní strany vás na Chopok vyveze nová 15-místná kabinková lanovka Kosodrevina - Chopok. Nejbližší město je Brezno, vzdálené jen 20 km. Ze severní strany je hotel dostupný díky nové moderní lanovce Funitel. Nástupní stanice je v srdci střediska Jasná - Bílá pouť. Nejbližší město Liptovský Mikuláš je z Jasné vzdálené jen 12 km.

Hotel Rotunda Chopok Jasná je synonymem unikátní atmosféry a krásných zážitků. Dokonalé pohodlí na exkluzivním místě a nádherný výhled na panorama Vysokých Tater či kotliny Slovenska přímo z pokojů hotelu Rotunda okouzlí každého hosta. Každý z pokojů hotelu vás překvapí svým útulným a vkusným zařízením. V hotelu se nachází jen pár pokojů, díky čemuž nabízí Rotunda svým hostům dokonalé intimní prostředí a pocit výjimečnosti.

Hotel Rotunda Chopok Jasná - ubytování: Dopřejte si luxus ve výšinách! Dopřejte si noc v nejvýše položeném hotelu ve Střední Evropě, přímo na vrcholu Chopku a naplňte svůj sen o dokonalém pobytu v Deluxe pokojích hotelu Rotunda.

Vybavení pokojů Deluxe: manželská postel, dvoupatrová postel (2 lůžka), vlastní koupelna se sprchovým koutem, WC, balkón, TV se satelitním příjmem, trezor, minibar, fén, hotelová kosmetika, WiFi připojení.

Typy pokojů
4 lůžkový
3

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, trezor, TV, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén, WI-FI

Základní informace: sekretářské služby, praní a žehlení, Informační služba, úschovna cenných předmětů, WI-FI, půjčování společenských her, bar, restaurace

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 2004 m

Popis okolí: Lyžování a zimní sporty: V srdci Nízkých Tater je ukryto místo plné zimních zážitků a dobrodružství, na kterém se splní vaše sny o ideální zimní dovolené. Dokonale upravené sjezdovky a nejmodernější technika jsou zárukou bezvadné lyžování. Vše, co hledáte během své zimní dovolené najdete na jednom místě - v středisku Jasná.

     Téměř 46 km sjezdovek
     30 vleků a lanovek
     8 freeridových zón
     Snowpark pro milovníky adrenalinu
     Největší dětský zimní areál MAXIland
     Funtools pro milovníky zábavy

Turistika a cyklistika: Pro všechny milovníky cyklistiky je v letních měsících k dispozici i moderní bike park Rocky Mountain Bike World. Přírodní danosti terénu, dřevěné překážky a terénní úpravy poskytují kvalitní podmínky pro trénink, i překonávání svých hranic. Najdete zde tratě všech obtížností na pohodové jízdy s rodinou, ale i pro adrenalinových nadšence.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Rotunda - Chopok - Restaurace a bary: Na Chopku získá kulinářský zážitek zcela nový rozměr.

Restaurace Rotunda potěší své návštěvníky nejen širokou nabídkou chutných specialit, ale také magickým 360 ° panoramatickým výhledem na krásy Slovenska. Z restaurace můžete vyjít přímo na novou otevřenou terasu a výhledy si vychutnat i se sluncem a horským vzduchem. Pokud potřebujete rychle dobít energii během letních či zimních aktivit, navštivte Energy bar, kde vás nabudí nejen osvěžující drinky, ale i rychlé chuťovky. Jedinečnou atmosféru si můžete vychutnat v Rum baru, kde vám provedeme speciální nabídkou světových rumů.

Exkluzivní rumový bar v kavárenské části Rotundy je ideálním místem na příjemné posezení. Kromě široké nabídky nápojů vás zveme na ochutnávku pestrého výběru rumů z celého světa. V Rum baru si můžete vybrat z více než 50 různých rumových speciálů

Služby:



Kongresové služby:
TV, Dataprojektor, Ozvučení, Promítací plátno, Flipchart, Bezdrátové mikrofony, Wifi

Hotel Rotunda - Chopok - Konference:

Organizovali jste již desítky eventů a nevíte, čím novým překvapit své zaměstnance nebo obchodní partnery? Pozvěte je do nejvýše položeného eventová prostoru ve Střední Evropě, do nadmořské výšky 2004 m n. m. - na Chopok.

Rotunda je svou polohou i kapacitou ideální pro pořádání různých akcí s přívlastkem výjimečné. Vychutnejte si jedinečnou atmosféru a výhled, který se vám naskytne v panoramatické restauraci. Využijte naše zkušenosti, s uspořádáním jakéhokoliv akce vám rádi pomůžeme.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 Mala rotunda (počet míst 45)

kongresový sál č. 2 Reštaurácia – hlavná časť (počet míst 65)

kongresový sál č. 3 Reštaurácia – zadná časť (počet míst 70)

salónek č. 1 Recepcia (počet míst 24)

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkový
1.1-31.12od/in 188


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Cena za pokoj na noc se snídaní při obsazení pokoje dvěma osobami. Cena nezahrnuje místní poplatek.

Fotogalerie (21):


Hotel Rotunda TMRHotel Rotunda TMRHotel Rotunda TMR
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com