sdílet Hotel Pod Javorem na Facebooku
Hotel Pod Javorem česká verze  Hotel Pod Javorem slovenská verzia  Hotel Pod Javorem english version  Hotel Pod Javorem deutsch version

Hotel Pod Javorem Velké Karlovice, Velké Karlovice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Pod Javorem Velké Karlovice - ubytování ve Velkých Karlovicích Beskydy..


Hotel Pod Javorem ve Velkých Karlovicích nabízí ubytování pro turisty, skupiny sportovců, školní zájezdy, dělníky firem a příležitostné dlouhodobé ubytování.
  • 50 lůžek, z toho 10 pokojů je třílůžkových a 5 pokojů čtyřlůžkových.
  • Výborná domácí kuchyně.
  • Sjezdovka, lyžařská a bruslařská dráha, cyklosteska přímo u hotelu.
  • Ideální místo pro školní a skupinové zájezdy.

Ubytování Velké Karlovice:

Celková ubytovací kapacita hotelu je 50 lůžek, z toho 10 pokojů je třílůžkových a 5 pokojů čtyřlůžkových. Na každém pokoji je umyvadlo s teplou a studenou vodou a toaleta. Dámské a pánské sprchy jsou umístěny zvlášť v ubytovací části hotelu. Pobyt zahrnuje také snídani formou bufé (od 8:00 do 10:00).



Typy pokojů
3 lůžkový4 lůžkový
105

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, Koupelna na podlaží, umyvadlo na pokoji

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, venkovní terasa, restaurace, zcela nekuřácké zařízení, parkovné zdarma, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 1

Popis okolí:


Hotel Pod Javorem - Okolí...

Hotel Pod Javorem leží v nadmořské výšce 650 m n. m. v krásném a klidném prostředí Beskyd. Nedaleká obec Velké Karlovice je zařazena mezi střediska cestovního ruchu.
Díky své poloze je hotel ideální pro letní i zimní turistiku, je dobře dostupný pro individuální i autobusovou dopravou a je ideálním místem pro celoroční sport, rodinnou rekreaci, školy v přírodě či lyžařské kurzy.



Tipy na výlet:


Hotel Pod Javorem - Výlety...


 Muzeum Velké Karlovice, Muzeum sklářství Karolinka, Valašský atelier U Hofmanů, Muzeum a vodní nádrž "Balaton" v Novém Hrozenkově, Valašské muzeum v přírodě Rožnov pod Radhoštěm (skanzen), rozhledny Miloňová, Sůkenická a Ztracenec (Velké Karlovice) a další.

Doporučená trasa bus: U Hotelu Pod Javorem se nachází autobusová zastávka. U hotelu lze také bezproblémově a zdarma zaparkovat.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (20 m)

Letiště název: (40 km)

Stravování:


Restaurace popis:


Hotel Pod Javorem - Gastronomie...

  • Ubytovaní hosté mají v ceně pobytu snídani formou studeného bufé (od 8:00 do 10:00)
  • Součástí hotelu Pod Javorem je také příjemná hospůdka s poctivou domácí kuchyní (kuchyně i restaurace otevřeny od 8:00 do 21:00, otevírací doba od 16. 9. 2019: pondělí-čtvrtek 10:00-17:00, pátek-sobota 10:00-23:00, neděle 10:00-17:00)

Služby:



Sportovní možnosti:
Půjčovna kol, Sauna, Golf, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool, Středisko letních sportů

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12490


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za 1 osobu / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky
Sleva / poplatky: Standard dítě (do 12 let) 350 Czk / den, Přistýlka dítě* 290 Czk / den, Postýlka 100 Czk / pobyt, ubytovací poplatek 15 Czk / noc. Ceny jsou za osobu a noc vč. DPH, bez ubytovacích poplatků. V případě pokoje typu single příplatek 50 % k běžné ceně za osobu. Děti do 3 let (včetně) ubytování zdarma. Cena zahrnuje ubytování se snídaní formou studeného bufé, parkování u hotelu, slevu 50 % na vstup do termálních bazénů Wellness Horal (nevztahuje se na již zvýhodněné vstupné ve formě balíčků) Pobyt na 1 noc příplatek 100 Kč/osoba ke standardní ceně pokoje (vybrané dny, tj. pátek-neděle a svátky)

Fotogalerie (16):


Hotel Pod JavoremHotel Pod JavoremHotel Pod Javorem
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com