sdílet HOTEL URPÍN CITY RESIDENCE na Facebooku
HOTEL URPÍN CITY RESIDENCE česká verze  HOTEL URPÍN CITY RESIDENCE slovenská verzia  HOTEL URPÍN CITY RESIDENCE english version  HOTEL URPÍN CITY RESIDENCE deutsch version

HOTEL URPÍN CITY RESIDENCE Banská Bystrica, Banská Bystrica ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Apartmánový dom Urpín City Residence Banská Bystrica ubytovanie..


Hotel Apartmánový dom Urpín City Residence sídli v historickom centre mesta Banská Bystrica, iba 10 minút chôdze od nákupného centra Europa Shopping Center.Svou polohou a vysokým štandardom služieb je hotel vhodným miestom na dovolenku alebo pracovný pobyt. Pre krátkodobé i dlhodobé ubytovanie je pripravených 27 moderných a priestranných štúdií s dobre vybaveným kuchynským kútom. Firemné klientela iste uvíta rokovacia miestnosť s kapacitou 25 miest. V prevádzke je tiež recepcia, ktorá svoje služby ponúka nepretržite. Vodiči môžu zaparkovať svoje vozidlá zdarma v uzavretom dvore.

Hotel URPÍN CITY RESIDENCE v Banskej Bystrici - izby: K ubytovaniu je pripravených 27 moderných a priestranných štúdií kategórie Economy, Comfort a Superior. Štúdiá sú vybavené drevenými podlahami, veľkou šatníková skriňou, priestrannou kúpeľňou a pohodlným posedením s pohovkami. Ďalej disponujú pohodlným nábytkom, telefónom, TV so satelitným príjmom a bezplatným bezdrôtovým pripojením k internetu. Niektoré štúdiá majú tiež vlastný balkón.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, sat, WI-FI

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, izbový servis, sekretárske služby, Informační služba, lékařská služba v dosahu, platený hotelový transport, úschovňa cenných predmetov, domácim zvieratám vstup povolený, WI-FI, kaviareň, bar, Nekuřácké prostredie

Platební karty: Diners Club, Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel URPÍN CITY RESIDENCE Okolie: Hotel je situovaný v historickom centre mesta Banská Bystrica, len 150 m od hlavného námestia a zároveň pár minút od nákupného centra EURÓPA. Múzeum slovenského národného povstania je vzdialené 250 metrov, do lyžiarskeho rezortu Donovaly je možné dôjsť autom za 30 minút. V okolí môžete navštíviť Lupečský hrad, drevený artikulárny kostol Hronsek, Badínsky prales, Harmaneckú jaskyňu a ďalšie zaujímavé miesta.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (150 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Hotel URPÍN CITY RESIDENCE Gastronómia: Všetky štúdiá sú vybavené kuchynským kútom. V budove hotela sa nachádza kaviareň Cafe lounge s možnosťou objednania raňajok. V blízkom okolí apartmánového domu je niekoľko kvalitných reštaurácií.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.126580105100 (Saffron [2+0])120 (De Luxe [2+0])


Měna: Eur

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Ceny zahŕňajú raňajky, ubytovanie a poplatky za izbu / noc.

Fotogaléria (10):


HOTEL URPÍN CITY RESIDENCEHOTEL URPÍN CITY RESIDENCEHOTEL URPÍN CITY RESIDENCE
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com