sdílet Chalets Jasná de Luxe TMR na Facebooku
Chalets Jasná de Luxe TMR česká verze  Chalets Jasná de Luxe TMR slovenská verzia  Chalets Jasná de Luxe TMR english version  Chalets Jasná de Luxe TMR deutsch version

Chalets Jasná de Luxe TMR Demänovská Dolina, Demänovská Dolina ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Horské Chaty Chalets Jasná de Luxe Jasná - Nízke Tatry ubytovanie Demänovská Dolina ...


Horské Chaty Chalets Jasná de Luxe Jasná  Nízke Tatry Demänovská Dolina je v prevádzke od decembra 2011. Štýlové apartmány nájdete 30 metrov od zjazdoviek lyžiarskeho centra Jasná a 50 metrov od lanovky. Každý apartmán ponúka otvorený krb a terasu s výhľadom na hory.

Večeru si možno vychutnať v reštaurácii Tri Studničky. Doprava do / z reštaurácie je zaistená. Autobusová zastávka je vzdialená 150 metrov.

Horské Chaty Chalets Jasná de Luxe Jasná  Nízke Tatry Demänovská Dolina - Apartmán: Dokonalý luxus a hýčkavé pohodlie štýlovej francúzskej chaty. Vychutnajte si božský rozmaznávajúci a exkluzívny pokoj hôr v sprievode nezabudnuteľných výhľadov z priestranného balkóna alebo idylického tepla z praskotajúceho krbu.

Horské Chaty Chalets Jasná de Luxe Jasná  Nízke Tatry Demänovská Dolina - Vybavenie: Každý apartmán má dve komfortné dvojlôžkové spálne na poschodí a obývaciu izbu na prízemí s krbom, balkónom, televíziou a rozťahovacím gaučom, ktorý môže slúžiť ako prístelka pre 1 dospelého alebo 2 deti. S obývačkou je spojená kuchyňa s kompletným vybavením pre náročných (obedová zostava pre 6 ľudí, mikrovlnka, sporák, umývačka riadu, kávovar). Kúpeľne so sprchovacím kútom sa nachádzajú na prízemí aj na poschodí. Dva susediace apartmány sú prepojiteľné dverami v obývacej izbe.

Horské Chaty Chalets Jasná de Luxe Jasná  Nízke Tatry Demänovská Dolina - Apartmán Lux: Predstavte si šarmantnú horskú chatu, kde si vo francúzskom štýle naplno vychutnávate bohémske art de vivre . Usaďte sa do komfortného kresla a dožičte si ničím nerušenú exkluzivitu, panoramatický výhľad z vášho priestranného balkóna alebo teplo z vášho praskajúceho krbu.  Chalety de Luxe v Jasnej si vás podmania svojím pokojom a zároveň štýlom, ktorý si v prostredí výnimočného prostredia  slovenských hôr  jednoducho zamilujete.

Horské Chaty Chalets Jasná de Luxe Jasná  Nízke Tatry Demänovská Dolina - Apartmán LUX sa odlišuje väčšou rozlohou a rozšíreným wellness s infra saunou, fínskou saunou, relaxačnou miestnosťou s krbom a vírivkou na terase.

Horské Chaty Chalets Jasná de Luxe Jasná  Nízke Tatry Demänovská Dolina - Vybavenie: Každý apartmán má dve komfortné dvojlôžkové spálne na poschodí a obývaciu izbu na prízemí s krbom, balkónom, televíziou a rozťahovacím gaučom, ktorý môže slúžiť ako prístelka pre 1 dospelého alebo 2 deti. S obývačkou je spojená kuchyňa s kompletným vybavením pre náročných (obedová zostava pre 6 ľudí, mikrovlnka, sporák, umývačka riadu, kávovar). Kúpeľne so sprchovacím kútom sa nachádzajú na prízemí aj na poschodí. Dva susediace apartmány sú prepojiteľné dverami v obývacej izbe. Susediace apartmány zdieľajú spoločné wellness centrum.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, rádio, pripojenie internetu, sat, plně zařízená kuchyně, mikrovlnná rúra

Základní informace: Informační služba, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, reštaurácia

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (150 m)

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: In-house wellness: Cíťte sa ako znovuzrodený. Po dni plnom aktivít na horách vám fínska sauna v suteréne chaletu padne výborne. Zažite pocit absolútnej uvoľnenosti, malú nirvánu, v rozhorúčavenej saune. Hneď po nej sa schlaďte v ľadovej sprche a oddýchnite si v pohodlnej odpočivárni. Vedeli ste, že účinkom fískej sauny je predovšetkým uvoľnenie svalstva pohybového aparátu s následnou celkovou relaxáciou? Vysoká teplota vzduchu napomáha k zvýšeniu potenia tela a tým sa organizmus zbavuje toxických látok. Ďalej dochádza k posilneniu imunitného systému, oslabeného hlavne po rôznych ťažkých infekčných ochoreniach. Fínska sauna, ktorá je súčasťou luxusného chaletu je spoločná pre oba apartmány a jej kapacita je 4 osoby. Masáže a procedúry Buďte pohodlní a objednajte si maséra až do apartmánu. Ten vám rád poradí ohľadom najvhodnejších masáží či iných procedúr.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravovanie:


Restaurace popis: Obsluha v chalete: Aké by malo byť vaše ideálne nedeľné ráno? Možno raňajky do postele? Voňavá káva a sladké pečivo, müsli, ktoré vás posilní na celý deň či iné dobroty tvoriace bohaté raňajky, ktoré vám ráno prinesieme až do chaletu. A to nie len v nedeľu. Nechajte sa tak každý deň príjemne vylákať z postele vôňou skvelého jedla.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén krytý (600 m), Sauna, Lyžiarska škola, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy

Firemné podujatia - Miesto ideálne pre menšie firemné podujatia či teambuildingy.

Doprajte svojim obchodným partnerom alebo zamestnancom relax v luxusných apartmánoch uprostred prestížneho strediska Jasná. Inšpiratívne prostredie Tatier, dokonalé súkromie apartmánov a exkluzívna poloha zaručia vášmu podujatiu úspech.

Ak hľadáte miesto, ktoré stmelí váš kolektív, ponúkne absolútne pohodlie počas školenia alebo rokovania, Chalets Jasná de Luxe**** sú tou správnou voľbou..

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumza osobu
12.1-29.369
30.3-15.451
1.5-31.864
1.9-31.1084
1.12-21.1247
22.12-11.176


Měna: EUR

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Cena na osobu a noc s raňajkami pri obsadení izby 2 osobami.

Fotogaléria (12):


Chalets Jasná de Luxe TMRChalets Jasná de Luxe TMRChalets Jasná de Luxe TMR
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com