sdílet Chateau Herálec & Spa na Facebooku
Chateau Herálec & Spa česká verze  Chateau Herálec & Spa slovenská verzia  Chateau Herálec & Spa english version  Chateau Herálec & Spa deutsch version

Chateau Herálec & Spa Herálec, Herálec Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Chateau Herálec & Spa by L'OCCITANE - Herálec ubytování Vysočina...


Luxusní hotel Chateau Herálec najdeme ve stejnojmenné obci uprostřed zámecké zahrady. V romantickém hotelu sídlícím v zámku ze 14. století najdete absolutní soukromí a prvotřídní pětihvězdičkové služby. Budova disponuje 19 designovými pokoji a apartmány, ve kterých můžete obdivovat malířská díla ze sbírek Oblastní galerie Vysočina. Zámek obklopuje anglický park, kde mohou hosté odpočívat v houpací síti či na lehátkách. Dokonalou relaxaci a špičkové služby zažijete v L’occitane spa, kde najdete bazén pod klenbami budovy, sauny, vířivku ve věži či fitness centrum. Hostům je zdarma k dispozici wifi připojení na internet. Součástí hotelu je parkoviště se službou parkování a heliport.

Hotel Chateau Herálec & Spa by L'OCCITANE - pokoje: Hosté hotelu Chateau Herálec se mohou ubytovat v zámeckých pokojích a apartmánech se dvěma lůžky. Každý z pokojů je jedinečný a má originální vybavení a styl. Součástí vybavení všech pokojů je vlastní sociální zařízení s vysoušečem vlasů. Pro maximální pohodlí hostů jsou připraveny župany a přezůvky. V pokoji je k dispozici minibar a set na přípravu kávy a čaje. Hosté mohou sledovat televizi se satelitním příjmem či využít DVD přehrávač. Dokonalou relaxaci zažijete v L’occitane spa, kde na vás čeká bazén, sauny, soukromá vířivka a fitness centrum. Využít můžete též rozmanitých lázeňských a kosmetických služeb. Hráči golfu ocení i golfový trenažéř přímo v hotelu.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, DVD, sat, minibar, fén, servis na přípravu kávy a čaje

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, pokojový servis, sekretářské služby, praní a žehlení, Informační služba, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, kavárna, bar, venkovní terasa, restaurace, lobby bar

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí: Chateau Herálec & Spa by L'OCCITANE Okolí: Vydejte se na výlet do Žďárských vrchů a obdivujte např. poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, který je součástí Seznamu kulturního dědictví UNESCO. Kostel je protkán symbolikou čísla 5; budova má tvar pěticípé hvězdy a skrývá pět východů, dvakrát pět kaplí a na oltáři pět andělů a hvězd.

V zimním období se můžete těšit na bruslení na zámeckém nádvoří Chateau Herálec. V hotelové recepci je možné si brusle též zapůjčit. Přímo u ledové plochy je pro hosty připraven horký čaj a punč.

Doporučená trasa bus: Chateau Herálec & Spa by L'OCCITANE - dostupnost: Hotel Chateau Herálec se nachází ve stejnojmenné obci jihozápadně od Havlíčkova Brodu. Autobusová zastávka Herálec je vzdálená jen 170 m od hotelu. Odtud mohou hosté pokračovat na další autobusová a vlaková spojení do okolních měst. Přijíždíte-li do hotelu autem, personál vám jej zdarma zaparkuje na hlídaném hotelovém parkovišti. Součástí areálu je též heliport.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (100 m)

Stravování:


Restaurace popis: Chateau Herálec & Spa by L'OCCITANE Gastronomie: Bohatou snídani z prvotřídních vesměs lokálních surovin si můžete vychutnat v kavárně Agasia. Zámecká restaurace Honoria se nachází v nejstarších prostorách zámku a nabízí pokrmy tradiční české kuchyně v moderním a svěžím pojetí. V letním období mohou hosté stolovat v zámeckém parku. Sklenku vybraného vína ochutnáte ve vinném sklepu Biskupa Jana či můžete navštívit zámecký bar. Hotel hostům nabízí též přípravu piknikového koše a deky pro soukromý piknik v prostorách anglického parku.

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis, Fittness, Bazén krytý vyhřívaný, Golfový trenažér, Půjčovna lyží, Cyklotrasy

Zámecký hotel Chateau Herálec - kongresová nabídka:

je ideálním místem pro různorodé firemní akce. Historické prostory s technickým vybavením a zázemím moderního konferenčního centra dodají Vaší akci jedinečnou atmosféru. Ke každé firemní akci přistupujeme individuálně. Všem našim hostům se vždy snažíme připravit dokonalý zážitek.

Prostory pro Vaše akce:
    Síň předků
    Oratoř 4 svatých
    Růžový salonek
    Pánský salonek
    Restaurace Honoria: Jídelna „Před bouří“ a Jídelna „Paní ze Šelmberka“
    Zámecké nádvoří
    Anglický park
    Wellness & Spa by L´Occitane
    Parter
    Golfový trenažér
    Knihovna „Na louce se stromy“

Vybavení:
    Wi-Fi ve všech prostorách zámku, Dataprojektor a plátno, Ozvučení, Flipchart, Plazmová televize, Notebook, Business služby na naší recepci

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkový3 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.125 9756 975 10 975 (Grande Luxury Suite [2+2])11 975 (Grande Luxury Suite Family [3+1])19 975 (King's Suite [2+2])19 975 (Presidential Suite [2+2])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Uvedená cena za 1 noc při obsazenosti pokoje.

Fotogalerie (28):


Chateau Herálec & SpaChateau Herálec & SpaChateau Herálec & Spa
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com