sdílet Penzion Šafrán na Facebooku
Penzion Šafrán česká verze  Penzion Šafrán slovenská verzia  Penzion Šafrán english version  Penzion Šafrán deutsch version

Penzion Šafrán Ždiar, Ždiar Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Šafrán Ždiar Vysoké Tatry - ubytování ve Vysokých Tatrách..


Penzion Šafrán v obci Ždiar je situován přímo pod Belianskými Tatrami v nadmořské výšce 920 m. Nm Nezapomenutelným zážitkem se Vám stane posezení při goralské muzice, jízda na koni či rybolov. K dispozici je hostům biliard, stolní tenis, stolní fotbal, sauna, ohniště a bezplatné parkoviště. Belianské Tatry patří mezi nejkrásnější část Vysokých Tater, kterou lze objevit přímo z oken penzionu.

Turisté zde mohou navštívit množství náročných i méně náročných turistických stezek, nebo podniknout krásný výlet do jiných částí Vysokých Tater. V létě mohou využít především možnost turistiky, oddychu a obdivování hysterických a kulturních památek, v zimě zase možnost lyžování v lyžařských střediscích a vnímání panenské přírody na běžeckých tratích, které se nacházejí v Monkovou údolí a na hřebeni Spišské Magury.

Penzion Šafrán Ždiar - ubytování: Našim klientům jsou k dispozici dvou, tří, čtyř lůžkové pokoje. Samozřejmostí v pokojích je TV přijímač se satelitním příjmem a možnost připojit se k internetu (zdarma). Každá s nabízených pokojů má vlastní koupelnu s WC. V našem penzionu se nachází společenská místnost ve které si můžete zahrát stolní fotbal, kulečník, stolní tenis a jiné společenské hry. Samozřejmostí je i dětský koutek, kde se Vaše děti nebudou určitě nudit. V restauraci která je součástí zařízení, nabízíme speciality našeho šéfkuchaře. Celkovou atmosféru doplňuje překrásný výhled na Belianské Tatry a Spišskou Maguru.

V bezprostřední blízkosti Penzionu Šafrán Ždiar se nachází několik lyžařských středisek Strachan Skicentrum (200m), lyžařský vlek Krasuľa (100m), lyžařský vlek Bachleda (200m), Skicentrum Strednica (700m), Budzák LV (2000m), Skicentrum Bachledová Dolina (4,5 km). Neodmyslitelnou součástí těchto středisek je občerstvení, umělé zasněžování, noční lyžování, půjčovna lyží (snowboardů), nebo ski instruktor. Přeprava do vzdálenějších středisek, se dá zajistit skibusem.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýhandicap
3561

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, kabelová televize, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici, umyvadlo na pokoji

Základní informace: bezbariérový přístup, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 920 n.m

Popis okolí: V bezprostřední blízkosti penzionu najdete několik lyžařských středisek Strachan Skicentrum (200m), lyžařský vlek Krasuľa (100m), lyžařský vlek Bachleda (200m), Skicentrum STREDNICA (700m), Budzák LV (2000m), Skicentrum Bachledova Dolina (4,5km). Nedílnou součástí těchto center je občerstvení, umělý sníh, noční lyžování, půjčovna lyží (snowboarding) nebo lyžařský instruktor. Doprava do vzdálených letovisek je zajištěna skibusem.

Dostupnost střediska:


Letiště název: Poprad (40 km)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Zastávka tramvaj: (500 m)

Obchod: (40 km)

Zastávka skibus: 20 m

Stravování:


Restaurace popis: V penzionu je velká restaurace, kde můžete ochutnat různé speciality z naší nabídky. Pokud vás zajímá, rádi vás připravíme na goralský večer, během kterého si můžete vychutnat krásné chvíle strávené v naší zemi s Goralskou nebo cikánskou hudbou.

Snídaně se podává od 7:30 do 9:00. ve formě bohatých bufetových stolů. Večeře se podávají od 18:00 do 20:00. ve formě výběru ze dvou hlavních jídel. Pro 10 hostů se podávají snídaně a večeře.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (4 km), Stolní tenis, Půjčovna kol, Sportovní hala (40 km), Tělocvična, Fittness (40 km), Tenisové kurty (2 km), Jízda na koni (1 km), Squash (40 km), Bazén krytý (12 km), Bazén krytý vyhřívaný (12 km), Sauna (20 km), Volejbalové hřiště (1 km), Fotbalové hřiště (1 km), Hokejový stadion (40 km), Inlain dráha (20 km), Vodní Sporty (40 km), Plážový volejbal (40 km), Střelnice (40 km), Billiard, Lyžařská škola, Solárium (40 km), Golf (20 km), Golfový trenažér, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Středisko letních sportů (8 km)

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.1240455776


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují polopenzi, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (24):


Penzion ŠafránPenzion ŠafránPenzion Šafrán
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com