sdílet Penzion Ferdinand na Facebooku
Penzion Ferdinand česká verze  Penzion Ferdinand slovenská verzia  Penzion Ferdinand english version  Penzion Ferdinand deutsch version

Penzion Ferdinand Moldava nad Bodvou, Moldava nad Bodvou Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Ferdinand Moldava nad Bodvou - ubytování v Moldavě nad Bodvou..


Penzión Ferdinand vás zve k pohodovému pobytu ve městě Moldava nad Bodvou na jihovýchodě Slovenska, asi 30 kilometrů od Košic. Na hranicích Národního parku Slovenský kras na vás čeká stylové ubytování spojené s výtečnou stravou a mnoha možnostmi, jak trávit volný čas. Kousek odtud se nachází Jasovská jeskyně, zapsaná ve světovém seznamu UNESCO.

Podnik pronajímá 13 jedno- a dvoulůžkových útulně zařízených pokojů. Patří k němu restaurace s barem a zastřešenou venkovní terasou, naproti přes ulici je velké dětské hřiště. Motoristé zdarma zaparkují automobil přímo před domem.
 

Penzión Ferdinand Pokoje


Ke všem pokojům v Penziónu Ferdinand patří samostatná koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, sociálním zařízením, umyvadlem a fénem na vlasy. Ve výbavě dále mají pohodlné vysoké postele, satelitní televizi, pracovní stolek a některé také sedací soupravu. K dispozici je hotelový textil a kosmetika.

Všechny prostory penziónu bezplatně pokrývá bezdrátový wi-fi signál s připojením k internetu, v případě potřeby máte k dispozici fax a kopírku. Pobyt dítěte do 3 let věku bez nároku na lůžko a stravu vám nebude v ceně ubytování účtovaný, domácí mazlíčci mají dovnitř vstup zakázán.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, restaurace

Popis okolí:


Penzion Ferdinand Okolí


Okolí Moldavy nad Bodvou je plné zajímavých míst a přírodních útvarů. Udělejte si výlet do Zádielské doliny, k Hájským vodopádům, k Turnianskému hradu nebo do Medzeva, kde je hvězdárna. Mimořádný zážitek skýtá prohlídka pětipatrové Jasovské jeskyně, zapsané v seznamu světového dědictví UNESCO. Když se vypravíte do Košic, stavte se Východoslovenském muzeu.

Doporučená trasa bus: Kolem Moldavy nad Bodvou vede hlavní komunikace č. 16 (E58) spojující Zvolen s Košicemi. Penzión Ferdinand stojí v centru obce kousek od silnice č. 550, parkování má bezplatné. Železniční stanice Moldava nad Bodvou mesto je od ubytování vzdálená 8 minut chůze, autobusové stanoviště se nachází v její blízkosti. Cesta autem z mezinárodního Letiště Košice zabere půl hodiny.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis:


Penzion Ferdinand Gastronomie


Restaurant Ferdinand láká na speciality domácí i zahraniční kuchyně, steaky, rybí a bezmasé pokrmy i několik druhů pizzy. Pestrou nabídku jídelního lístku doplňuje bohatý výběr špičkových vín a dalších nápojů z celého světa, během letní sezóny si na nich pochutnáte i na venkovní terase. Snídaně podávaná formou švédského stolu není součástí ceny noclehu, lze si ji však přiobjednat.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12354545 (Dvoulůžkový apartmán [2+0])45 (Dvoulůžkový pokoj Superior [2+0])


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (17):


Penzion FerdinandPenzion FerdinandPenzion Ferdinand
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com