sdílet Liberecká bouda na Facebooku
Liberecká bouda česká verze  Liberecká bouda slovenská verzia  Liberecká bouda english version  Liberecká bouda deutsch version

Liberecká bouda Dolní Dvůr, Dolní Dvůr Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Liberecká bouda Dolní Dvůr Krkonoše - ubytování v Dolním Dvoře...


Stylově zařízená Liberecká bouda situovaná nad romantickým Luisino údolím má k dispozici 12 pokojů s ubytovací kapacitou 37 lůžek a 8 přistýlek. Ubytování je poskytováno ve 3 dvoulůžkových, 5 třílůžkových a 4 čtyřlůžkových pokojích. V podkroví budovy je umístěna ještě ubytovna se 13 lůžky. Součástí penzionu je stylová restaurace s barem a krbem a venkovní terasou. V penzionu se dále nachází vnitřní bazén 10x5m, vířivka, sauna, místnost s televizí, herna a hřiště.

V letních měsících lze parkovat na parkovišti přímo před objektem a v zimě na parkovišti pod svahem.

Liberecká bouda - ubytování: Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zázemím kromě jednoho pokoje a ubytovny v podkroví. Tyto pokoje disponují sprchou a umyvadlem, ale sociální zařízení je společné na chodbě. Každý pokoj má k dispozici plně vybavený kuchyňský kout s nádobím, lednicí s mrazícím prostorem, rychlovarnou konvicí a dřezem. V objektu je volně dostupné bezdrátové připojení k internetu. Celý objekt je nekuřácký a pohyb po penzionu je možný pouze v přezůvkách.

Kromě příjemného ubytování Vám penzion nabízí také možnost relaxačního a sportovního vyžití. Využít můžete bazén, whirlpool, saunu a venkovní hřiště s umělým povrchem. Dále se můžete zabavit při hře šipek, stolního fotbalu či pingpongu.



Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
3548

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, připojeni internetu, plně zařízená kuchyně, WC na podlaží, umyvadlo na pokoji, varná konvice, WI-FI, balkon / terasa / zahrada, Vířivka

Základní informace: bezbariérový přístup, Informační služba, úschovna jízdních kol, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, internetový koutek, sauna, půjčování společenských her, bar, venkovní terasa, restaurace, parkovné zdarma, Krb - vnější, TV místnost, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí: Až k Liberecké boudě lze dojet autem jen v létě. V zimě je třeba zaparkovat pod kopcem, odkud je to pěšky 500 metrů. Zavazadla vám vyveze obsluha penzionu. Nejedete-li autem, pak ve Vrchlabí přestoupíte z vlaku na autobus do Dolního Dvora.

Tipy na výlet: Penzion je situován v horské obci Dolní Dvůr, která leží v krásné nedotčené přírodě centrálních Krkonoš. Přímo u penzionu se nachází SKI areál Luisino údolí s dvěma vleky, občerstvením a půjčovnou. Okolí penzionu je protkáno běžeckými tratěmi a turistickými a cyklistickými stezkami. Koupání je možné na pěkném koupališti ve Vrchlabí. Výlet si můžete udělat do ZOO Dvůr Králové, Špindlerova Mlýna a dalších krásných míst.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (1,5 km)

Vlaková zastávka název: (7 km)

Stravování:


Restaurace popis: Penzion nabízí pobyty s polopenzí. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů a večeře jako hotové jídlo a dezert. Poobědvat můžete venku nebo v restauraci, která nabízí výbornou domácí kuchyni, točená piva a široký výběr nápojů.
Penzion nabízí také možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyni, která je součástí každého pokoje.

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Stolní tenis, Sportovní hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Bazén krytý, Sauna, Elektronické šipky, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový6 lůžkovývícelůžkovývícelůžkovývícelůžkový
1.12-31.12675900135018002250270013 (4095)12 (3780)11 (3465)


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (15):


Liberecká boudaLiberecká boudaLiberecká bouda
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com