sdílet Hotel Thermalpark na Facebooku
Hotel Thermalpark česká verze  Hotel Thermalpark slovenská verzia  Hotel Thermalpark english version  Hotel Thermalpark deutsch version

Hotel Thermalpark Dunajská Streda, Dunajská Streda Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Thermalpark Dunajská Streda - ubytování v Dunajské Stredě..


Hotel Thermalpark *** se nachází Přímo v hlavní budově rekreačního komplexu Thermalpark DS, Odkud hosty delí od bazénů, masážního centra a saunového světa pouze pár krokový.

Spolu 47 útulných pokojů zabezpečuje pohodlím druhého domova. Samozřejmost na pokojích je klimatizace, LCD televizor, minibar, trezor a Wi-Fi připojením. Kromě standardních dvoulůžkových pokojů, nabídka hotel Speciální pokoje, ktere se DAT navzájem Přepojit, SÚ tak ideální pro rodiny či skupinku přátel. Většinou našich pokojů nabídka jedinečný výhled na bazény a přírodní jezero Thermalparku.

Hotel Thermalpark *** poskytuje svým návštěvníkům více Jak len ubytování. Během celého pobytu mají naši hosté neomezený vstup do všech vnitřních a vnější bazénů. Blahodárné účinky termální vody a kvalitní služby v podobě různých masáží a procedur, saunový svět a příjemný personál SÚ zárukou ke spokojenosti našich hostů.

Hotel Thermalpark *** je svou polohou a vybavením vhodný i na firemní akce, školení, semináře Jak ai obchodní Jednání. Konferenční místnost s kapacitou do 50 osob je prosvětlené přirozeným denním světlem a a disponuje vlastní terasou. Místnost je klimatizovaná, s WiFi připojením. Samozřejmostí je technické zabezpečením a doplňkový sortiment.

Typy pokojů
2 lůžkový
47

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, minibar, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, WI-FI, venkovní terasa, restaurace, Zahrada

Platební karty: Maestro, Visa

Tipy na výlet: Hydrocentrála Gabčíkovo-18 km, návštěva blízkého maďarského města Gyo "r is jeho známými trhy / každou sobotu a středu / s možností nákupů a návštěvy místního aquaparku-35 km, vyhlídková plavba lodí po Dunaji-20 km, návštěva blízkého výrobce vín spojených s ochutnávkou vín v příjemném prostředí sklepa ve firmě Šambaza Šamorín-25 km

Dostupnost střediska:


Termální lázně: (0 m)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Termální voda: Koupání má na lidský organismus mnoho zdravotních výhod. Voda nás nadlehčuje a tím nezatěžujeme nadměrně klouby a svaly. V Thermalparku DS je využívána termální voda s vysokou koncentrací minerálních látek z vrtu vyvěrajícího z hloubky 1.600 metrů, její teplota dosahuje až 57 ° C. Díky svému složení příznivě ovlivňuje onemocnění pohybového ústrojí, onemocnění kloubů a ke zmírnění poúrazových stavů.

O účincích vody na zdraví věděli již v dávných dobách naši předkové. Známé jsou poznatky Hippokrata, který jako jeden z prvních lékařů používal vodu jako lék. Užívejme si její blahodárné účinky tedy i my!

Lázeňské služby: Termální koupaliště

Stravování:


Restaurace popis: K nezapomenutelným zážitkům z koupaliska patří neodmyslitelně i dobré jídlo. Důležitá součást rekreačního komplexu Thermalpark DS jsou také kvalitní gastro střediská. Thermalpark upravuje různé druhy gastro středisek. V hlavní budově se nachází klimatizovaná kněžská restaurace s terasou, která poskytuje návštěvníkovi celodenní stravovací služby během celého roku. Restaurace je zaměřená na sezonální lokální kuchyni. V její nabídce najdete i různé studené a teplé nápoje, osvěžující koktejly a chutné dezerty.

Otevřená je denně, v době od 9:30 do 20:30 hod.

Restaurace obsluhuje i občerstvení a přestávky na kávu do kongresové sály Hotel Thermalpark ***, která slouží na různé kongresy, team buildingy a konference.

Během letní sezóny si v Thermalparku přijdou na své i milovníky kúpaliskových specialit jako jsou langoše, pečené ryby, klobásky či hamburgery. Naše langoše patřící do širokého okolí mezi nejlepšími. Tyto dobroty se nabízejí v sezónních bufetech, které jsou rozdělena po celém areálu. Děti potěší dobroty jako bramborové spirály, vařená kukuřice, plněné vafle, palačinky, trdelník a zmrzlina od výmyslu světa. Najdete u nás zmrzlinu kuličkový, rolované, točenou, kôpkovú a samozřejmě různé druhy nanuků.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén venkovní, Bazén venkovní vyhřívaný, Bazén krytý, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 50)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.12406020


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Období s příplatkem: Červen, September, Svátky: + 5,00 € / osoba / noc Červenec - Srpen + 10,00 € / osoba / noc Polopenze 7,90 € / dítě do 11,99 let / večeře 10,90 € / dítě od 12 let a dospělá osoba / večeře /// Cena ubytování zahrnuje snídani (podávají se v restauraci v hlavní budově). Ubytovaní hosté mají možnost parkování v areálu a dostanou jako dárek celodenní vstupné do Thermalparku.

Fotogalerie (15):


Hotel ThermalparkHotel ThermalparkHotel Thermalpark
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com