sdílet Hotel Skalní Mlýn na Facebooku
Hotel Skalní Mlýn česká verze  Hotel Skalní Mlýn slovenská verzia  Hotel Skalní Mlýn english version  Hotel Skalní Mlýn deutsch version

Hotel Skalní Mlýn Adršpach, Adršpach Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Skalní Mlýn Adršpach - ubytování v Adršpachu...


V originálním Hotelu Skalní Mlýn vybudovaném zdařilou rekonstrukcí původního mlýna z roku 1860 si užijete romantické ubytování a relaxaci v jedinečné lokalitě Adršpašsko-teplických skal. Stojí na břehu řeky Metuje u tajemné Černé rokle mezi Adršpachem a Teplicemi nad Metují a je snadno dostupný autem, vlakem i na kole.

Bezbariérově přístupný hotel nabízí dvou- až čtyřlůžkové stylově zařízené pokoje a v létě také několik samostatně stojících chatek u lesa. Má vlastní restauraci, využívat můžete společenskou místnost v někdejší mlýnici i zahradu. Automobil v areálu zaparkujete zdarma.
 

SKALNÍ MLÝN  - Pokoje...


Ke každému pokoji v Hotelu Skalní Mlýn patří prostorná koupelna se sprchou nebo vanou, umyvadlem a sociálním zařízením. Vybavené jsou komfortním dobovým nábytkem a postelemi se zdravotními matracemi, nechybí posezení, pracovní stůl, lednice ani fén na vlasy. Dětskou postýlku si v případě potřeby zapůjčíte přímo na místě.

Celý hotel bezplatně pokrývá spolehlivý wi-fi signál s internetovým připojením. K dispozici je pokojová služba, v recepci vám ochotně sdělí všechny informace k pobytu. Cyklisté využijí bezpečnou úschovnu jízdních kol, domácího mazlíčka si sem můžete vzít za příplatek.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici, fén, WI-FI

Základní informace: bezbariérový přístup, pokojový servis, Informační služba, úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, kavárna, bar, venkovní terasa, restaurace, parkovné zdarma, gril, Pokojová služba, TV místnost, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí: Hotel Skalní Mlýn stojí u místní komunikace zhruba na půli cesty mezi Adršpachem a Teplicemi nad Metují. Autem se sem dostanete ze silnice č. 301, napojené u Trutnova a u Náchoda na hlavní tah č. 14 (Liberec - Česká Třebová).
Vlaková stanice Teplice nad Metují skály je vzdálená 20 minut pěší chůzí, z linkového autobusu vystoupíte 360 metrů od ubytování.

Tipy na výlet: Na prozkoumání Adršpašsko-teplických skal vám jeden den určitě stačit nebude. Můžete projít placené okruhy s průvodcem, nebo se vydat po cestičkách mezi skalními věžemi starými 90 milionů let na vlastní pěst. Z adršpašské části značenou cestou kolem vodopádů a přes Vlčí rokli projdete do Teplického skalního města a k nejrozsáhlejšímu systému suťových jeskyní u nás.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (1,5 km)

Vlaková zastávka název: (2 km)

Stravování:


Restaurace popis:

SKALNÍ MLÝN  - Gastronomie...


V jídelním lístku Restaurace Skalní Mlýn najdete jak tradiční "obyčejné" krkonošské pokrmy, tak speciality moderní gastronomie pro největší gurmány. Barové zázemí je kvalitně zásobené nápoji všeho druhu z celého světa včetně regionálních piv, která si během letní sezóny vychutnáte i na venkovní terase. Připraví vám tady svatební hostinu, rodinnou oslavu i catering k firemní akci.

Služby:



Sportovní možnosti:
Sportovní hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Bazén venkovní, Lyžařský vlek, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmán
1.1-31.12od/in 1560od/in 1560od/in 1840od/in 2800 (Deluxe suite [2+1])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (12):


Hotel Skalní MlýnHotel Skalní MlýnHotel Skalní Mlýn
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com