sdílet Hotel MÁDR Modrava na Facebooku
Hotel MÁDR Modrava česká verze  Hotel MÁDR Modrava slovenská verzia  Hotel MÁDR Modrava english version  Hotel MÁDR Modrava deutsch version

Hotel MÁDR Modrava Modrava, Modrava Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel MÁDR Modrava - ubytování na Šumavě..


Nově postavený a stylově zařízený Hotel MÁDR Modrava naleznete v obci Modrava na Šumavě. Pohodlné a romantické ubytování je pro hosty všech věkových kategorií připraveno v 16 jednoduše a přitom stylově zařízených standardních i rodinných pokojích se dvěma ložnicemi. Chutné stravování i příjemné posezení nabízí restaurace U všech kukaček s dětským hracím koutkem i letní terasa a zahrádka s obsluhou. Těšit se můžete i na saunu, děti pak na dětské hřiště i hračkami vybavené dětské koutky. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.
 

Hotel MÁDR Modrava Pokoje:


Pokoje Hotelu MÁDR Modrava jsou útulně a romanticky zařízené. K dispozici jsou běžné dvou až čtyřlůžkové pokoje i rodinné pokoje se dvěma ložnicemi. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením, stylový nábytek, hezké závěsy a televizi se satelitním příjmem. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Zapůjčit lze celkem 4 elektrokola, z nichž dvě mají možnost připojení dětského vozíku i trekkingová kola. Recepce je v provozu nepřetržitě.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, WI-FI

Základní informace: praní a žehlení, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, internetový koutek, bar, venkovní terasa, restaurace, Nekuřácké prostředí, vinárna

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:  

Hotel MÁDR Modrava Okolí


Obec Modrava sídlí v jižním cípu Plzeňského kraje mezi hraničními přechody Železná Ruda - Alžbětín a Strážný. Na Modravě se nachází jedny z nejkrásnějších lyžařských okruhů k běžkaření s krásnými výhledy. Lyžařský vlek Kvilda je vzdálen 8 kilometrů. Na své si zde přijdou také cyklisté, kteří mohou vyrazit podél Vchynicko-tetovského kanálu, k 7 kilometrů vzdálenému prameni Vltavy, Jezerní slati, Filipově Huti nebo Klostermannově vyhlídce, která je vzdálena 17 kilometrů.



Doporučená trasa bus: Hotel MÁDR Modrava Dostupnost: Za pouhé 4 minuty chůze se dostanete od Hotelu MÁDR Modrava k autobusové zastávce Modrava. U hotelu lze bezpečně zaparkovat.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (200 m)

Stravování:


Restaurace popis:


Hotel MÁDR Modrava Gastronomie


Bohaté a chutné snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Součástí Hotelu MÁDR Modrava je stylová restaurace U všech kukaček, ve které se servírují gurmánské speciality krkonošské a mezinárodní kuchyně. Jídla jsou připravovaná z prvotřídních a čerstvých surovin. Široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů si můžete vychutnat také na zahradní terase.

Služby:



Sportovní možnosti:
Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Houbaření

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmán
1.1-31.12od/in 1100od/in 1300od/in 2000od/in 2500od/in 3800 (Pětilůžkový rodinný pokoj se dvěma ložnicemi [5+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (14):


Hotel MÁDR ModravaHotel MÁDR ModravaHotel MÁDR Modrava
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com