sdílet Hotel Loučky na Facebooku
Hotel Loučky česká verze  Hotel Loučky slovenská verzia  Hotel Loučky english version  Hotel Loučky deutsch version

Hotel Loučky Litvínov, Litvínov Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Loučky Máchova Krušné Hory Litvínov - ubytování v Litvínově v Krušných horách..


Hotelový a sportovní areál Loučky, který se nachází v klidné lokalitě na úpatí Krušných hor v těsné blízkosti města Most, poskytuje svým hostům komplexní služby v oblasti cestovního ruchu, kultury, sportu a rekreace.Hotel disponuje moderně vybavenými pokoji o celkové kapacitě až 76 osob. O Vaší naprostou spokojenost se postará milý a ochotný personál. Pokud se rozhodnete přijet vlastním automobilem, můžete jej bezplatně zaparkovat na hotelovém parkovišti.
 

Hotel Loučky Litvínov - pokoje ubytování..


Součástí každého komfortně vybaveného pokoje Hotelu Loučky je koupelna s vlastním sociálním zařízením vybaveným parní saunou, televizor se satelitním příjmem, telefon, minibar a trezor. Samozřejmostí je poté přípojka k internetu pro Váš počítač. Ve sportovním areálu hotelu mohou hosté posedět pod dřevěným altánem u jezírka nebo si zahrát petanque. Vaše ratolesti se zcela jistě rádi zabaví na minigolfu. Personál hotelu Vám rovněž na přání zajistí pronájem jakéhokoliv sportoviště v nedaleko vzdáleném městě Most.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, sat, minibar

Základní informace: výtah, praní a žehlení, Informační služba, placený hotelový transport, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, venkovní terasa, restaurace, lobby bar

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí:


Hotel Loučky Okolí


Hotel Loučky se nachází v lesnatém prostředí na úpatí Krušných hor, což z něj dělá velmi oblíbené, klidné místo pro strávení nezapomenutelné dovolené.

Nedaleko hotelu se nachází města Most a Litvínov, ve kterých mají hosté možnost pestrého kulturního a sportovního vyžití

Nechybí hustá síť cyklostezek, krytá sportovní hala či tenisové kurty s antukovým povrchem. Milovníci adrenalinových sportů si pak mohou v nedaleké obci Braňany vyzkoušet seskok padákem.



Doporučená trasa bus: Hotel Loučky je situován na okraji Litvínova v Krušných horách, 700 metrů od autobusové i tramvajové zastávky.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (700 m)


Zastávka tramvaj: (700 m)

Stravování:


Restaurace popis:


Hotel Loučky Gastronomie


Restaurace Hotelu Loučky s krásnou letní terasou nabízí výběr z bohaté nabídky vyhlášených pokrmů české i zahraniční kuchyně.

Čeká na Vás útulné a diskrétní prostředí restaurace, jejíž cílem je maximální spokojenost hostů, o kterou se postará kolektiv opravdových profesionálů. Stejně tak byl sestaven i jídelní a vinný lístek, na kterém si svůj oblíbený pokrm vyberou i ti největší gurmáni. Restaurace rovněž nabízí možnost uspořádání různých večírků, obchodních jednání či rodinných oslav.



Restaurace: (počet míst 130)

Služby:



Sportovní možnosti:
Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Rybolov

Kongresové služby:
Zpětný projektor, Promítací plátno

Hledáte ideální místo pro vaši firemní akci ? Hotel Loučky s přilehlým sportovním/kulturním areálem vyhoví i těm nejnáročnějším požadavkům.

Nabízíme odpovídající prostory, venkovní sportoviště i doprovodné služby a technické zázemí. Pro pořádání kongresových akcí, seminářů, obchodních jednání, podnikových porad, menších koferencí a ostatních firemních akcí je k dispozici salónek s moderním technickým vybavením. Pro vaše incentivní akce je k dispozici celý areál s řadou moderních sportovišť a 2 scény pro kulturní akce s odpovídající technickou podporou

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12od/in 800od/in 1000od/in 2000od/in 2500


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (24):


Hotel LoučkyHotel LoučkyHotel Loučky
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com