sdílet Hotel Horal na Facebooku
Hotel Horal česká verze  Hotel Horal slovenská verzia  Hotel Horal english version  Hotel Horal deutsch version

Hotel Horal Velké Karlovice, Velké Karlovice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Horský Wellness Hotel Horal Velké Karlovice - Beskydy ubytování ve Velkých Karlovicích..


Vychutnejte si v Beskydech vodní radovánky po celý rok bez ohledu na počasí ubytování v Hotelu Horal. Wellness hotel Horal od roku 2011 nově nabízí atraktivní možnost koupání v termálních bazénech Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou až na 36°C. Po aktivně prožitém dni v přírodě tak můžete relaxovat v příjemně vyhřáté horské vodě bohaté na minerální látky. Bazény jsou plněny vodou z vlastního vrtu z hloubky 100 metrů. Ta se vzhledem k vysoké kvalitě před použitím chemicky neupravuje, pouze vyhřívá na teplotu termálních pramenů – plavecká část na 28°C a relaxační na 36°C. Voda obsahuje minerální látky, které mají příznivé účinky na kůži. Blahodárný vliv ještě násobí použití soli, jíž denně spotřebujeme až 70 kilogramů.

Hotelové rezidence s dvoulůžkovými pokoji a komfortními apartmány jsou součástí typického podhorského údolí s malebnými valašskými chaloupkami.

Stylové pokoje se nacházejí ve čtyřech rezidencích s označením A,B,C a E. Namísto rozlehlého hotelového komplexu je ubytování zajišťováno v menších budovách, vkusně zapadajících do okolní krajiny. Nově vybudovaná rezidence E**** plně vyhoví hostům, kteří vyhledávají luxusní ubytování na čtyřhvězdičkové úrovni. Nadstandardně vybavené apartmány typu Suite Spa disponují oboustranným krbem, sedací soupravou, soukromou saunou a špičkovým audio / video systémem s LED televizorem.

Pokoje jsou vždy dvoulůžkové, v apartmánech typu Suite je možné využít jednu nebo dvě přistýlky, dle dispozic pokoje. O víkendech (pátek – neděle) a svátcích je minimální pobyt na 2 noci. V případě ubytování na 1 noc účtujeme příplatek.
 

Popis a vybavení pokojů Horal:


Hotel Horal Velké Karlovice nabízí komfortní a stylové ubytování ve čtyřech nově zrekonstruovaných rezidencích. Interiér pokojů obsahuje prvky kamene a dřeva v dokonalé harmonii s okolní horskou přírodou. V kombinaci s moderním nábytkem a vybavením vytváří útulnou atmosféru a jedinečný styl.

Rezidence A,B,C***

Pokoje Standard: Příjemné dvoulůžkové pokoje s moderním sociálním zařízením jsou vybaveny LCD televizorem, pracovním stolem s telefonem, minibarem a trezorem pro cenné předměty. V pokojích je poskytováno internetové připojení zdarma pomocí síťového kabelu, který lze vyzvednout na recepci. Na chodbách přímo naproti pokojů je k dispozici odkládací prostor na lyže a lyžařské vybavení.

Rodinné pokoje: Prostorné rodinné pokoje jsou vybaveny sedací soupravou s možností až dvou přistýlek. Vybrané pokoje nabízejí samostatné WC oddělené od koupelny. V pokojích je k dispozici LCD televizor, pracovní stůl, telefon, minibar, trezor a internetové připojení zdarma. Také rodinné pokoje mají odkládací prostor na lyže na chodbách u pokojů.

Rezidence E****

Pokoje Standard DeLuxe: Luxusní dvoulůžkové pokoje alpského typu ve čtyřhvězdičkové rezidenci E disponují balkony s výhledem na golfové hřiště. Pohodlné rozkládací křeslo poskytuje možnost vždy jedné přistýlky v pokoji. Pět pokojů je se sousedními propojeno uzamykatelnými dveřmi, pokud tedy chcete být v kontaktu s přáteli nebo dětmi, lze tyto pokoje zájemně propojit. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, je vybaven LCD televizorem, minibarem, pracovním stolem s telefonem a trezorem. K dispozici je připojení k internetu zdarma a společná lyžárna v budově.

Apartmány Suite Spa: Nejluxusnější a nejvybavenější apartmány v hotelu Horal jsou vybaveny oboustranným krbem, který je příjemným doplňkem romantického pobytu oddělujícím ložnici od stylového posezení. Moderní vybavení zastupuje špičkový LED televizor na otočném podstavci s 5.1 domácím kinem a DVD přehrávačem. V koupelně s vanou a sprchovým koutem je k dispozici soukromá finská sauna pro dvě osoby. Sociální zařízené je oddělené od koupelny. Nechybí balkony s výhledem na golfové hřiště, připojení k internetu zdarma, trezor a minibar. V jednom z apartmánů byla zbudována klimatizace. Lyžárna je pro hosty rezidence E společná

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, WI-FI

Platební karty: EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Nadmořská výška: 750

Popis okolí: Oblast Velkých Karlovic patří k vyhlášenému turistickému, lyžařskému i houbařskému ráji. Beskydy nabízejí nespočetné množství turistických tras i lyžařských sjezdovek. V létě se můžete koupat a rybařit na vodní nádrži Karolínka nebo chodit na houby v přilehlých lesích. V zimě naopak máte možnost využít přilehlých lyžařských sjezdovek.
Pokud upřednostňujete klidný odpočinek, můžete vyrazit na pěknou procházku kolem malebných valašských chaloupek nebo jednoduše zůstat v hotelovém wellness centru.

Tipy na výlet: Resort Valachy tvoří hotely Lanterna, Horal a Galik se svými relaxačními centry a dalšími službami, a dále Ski areál Razula a devítijamkové Golfové hřiště Horal. Vše, co vám může Resort Valachy nabídnout, najdete v údolí Léskové ve Velkých Karlovicích. Jednotlivé hotely a služby jsou od sebe vzdáleny do 3,5 kilometru.

Golfové hřiště Horal: Devítijamkové golfové hřiště rozprostírající se v okolí hotelu Horal je otevřeno od roku 2010. Využít ho mohou i golfisté, kteří nevlastní zelenou kartu. Zázemí s golfovým simulátorem je v Club House Horal vedle hlavní budovy hotelu Horal. Golfový klub nabízí výuku s trenérem pro dospělé i děti.

Půjčovna segway a elektrokol: Užijte si poznávání Beskyd netradičně. Vyrazte s námi na vyjížďku na segway. Nebo si k výletu do terénu vezměte na pomoc elektrokolo. Oba dopravní prostředky si můžete zapůjčit v hotelu Horal.

Kulíškova naučná stezka a Hledej poklad na Galiku: Máte problém vytáhnout děti na pěší výlet do přírody? V Resortu Valachy pro vás máme řešení. Vyzkoušejte naše dětské turistické trasy. Kulíškova naučná stezka okolím hotelu Horal měří 2,5 km a díky množství zastávek a nenáročnému terénu je vhodná i pro malé děti a rodiče s kočárky. Trasa Hledej poklad na Galiku se startem a cílem v hotelu Galik je určena větším dětem. Je založena na principu geocachingu, v cíli tak na děti po splnění úkolů čeká „poklad“.

Turistické okruhy v Resortu Valachy: Okolí hotelů Resortu Valachy přímo svádí k výletům do přírody. Pro ty, kteří neholdují dlouhým a náročným túrám, jsme připravili novou síť turistických okruhů. Díky názornému značení vás jednoduše provedou okolím a bezpečně zavedou zpět do výchozího bodu.

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Vychutnejte si v Beskydech vodní radovánky po celý rok bez ohledu na počasí. Wellness hotel Horal od roku 2011 nově nabízí atraktivní možnost koupání v termálních bazénech Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou až na 36°C. Po aktivně prožitém dni v přírodě tak můžete relaxovat v příjemně vyhřáté horské vodě bohaté na minerální látky. Bazény jsou plněny vodou z vlastního vrtu z hloubky 100 metrů. Ta se vzhledem k vysoké kvalitě před použitím chemicky neupravuje, pouze vyhřívá na teplotu termálních pramenů – plavecká část na 28°C a relaxační na 36°C. Voda obsahuje minerální látky, které mají příznivé účinky na kůži. Blahodárný vliv ještě násobí použití soli, jíž denně spotřebujeme až 70 kilogramů.

Termální bazény mohou využívat: ubytovaní hosté hotelů Resortu Valachy zdarma nebo se slevou 50% (dle typu ubytování) veřejnost dle platného ceníku včetně zvýhodněných tarifů

Areál tvoří trojice bazénů situovaných v prosklené hale s výhledem do údolí: Plavecký bazén – 20 metrů, teplota vody 28°C, Zábavně relaxační bazén – 20 metrů, teplota vody 36°C, Jeskyně, Divoká řeka, Hydromasážní lavice, Trysky, Bubblery, Kačení zobák, Dětský bazén s vodním hřibem – teplota vody 36°C (pro děti do 6 let)

Teplota vzduchu dosahuje až 38°C pro příjemný pocit po opuštění bazénu, proto po opuštění bazénů nebudete cítit chlad v důsledku teplotního rozdílu.

Užijte si celý den (nejen) v termálních bazénech Wellness Horal – neubytovaným návštěvníkům nabízíme zvýhodněný Wellness den pro zdraví.
lide-03lyzuj-a-plavnocni-bazenlide-01bazen-nocnibazeny-jeskynevital-barbazen-01bazeny-odpocinek

Lyžuj a plav – ke skipasu hodina zdarma v termálních bazénech. Ve Ski areálu Razula si můžete v zimě užít nejen lyžování, ale také koupání díky akci „Lyžuj…

Wellness Horal » Masáže a procedury: Masáže jsou úžasným prostředkem, jak pomoci či ulevit unavenému organismu, zmírnit stres a předcházet bolestem. Ve Wellness Horal vám jako jedni z mála na Moravě nabízíme pro obnovu vašich fyzických i duševních sil široké spektrum masáží prováděných zkušenými maséry a masérkami z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Turecka.

Exotické masáže mají zcela mimořádné terapeutické i relaxační účinky. Jsou prověřeny tisíciletou tradicí a předávány z generace na generaci. Nikdo je neumí praktikovat tak, jako právě a jen rodilí maséři. V jejich umění se snoubí dokonale zvládnutá technika s celkovým pojetím vnímání ducha a těla, které je pro východní země typické. Objevte i vy blahodárné účinky asijských masáží, svěřte se do rukou našich masérů.

V prostorách Wellness Horal nabízíme také tělové zábaly Rasul, které pomáhají regenerovat pokožku celého těla. Doporučujeme je zvláště jako partnerskou proceduru.

Aby byl váš požitek z relaxace dokonalý, nabízíme vám ve Wellness Horal jedinečný bonus. Při objednání jakékoli masáže získáte časově neomezený vstup do všech prostor Wellness Horal – termálních bazénů, saunového světa i kardio fitness centra. Přijďte libovolně dlouho před masáží a zůstaňte po ní, jakkoli dlouho chcete. Dopřejte si dosyta veškeré možnosti relaxačního centra Wellness Horal.

Cena masáže zahrnuje: neomezený vstup do všech prostor Wellness Horal, ručníkový servis (zapůjčení županu, osušky a prostěradla), čajový servis (kvalitní čaj dle výběru, servírovaný na odpočinkové lehátko po absolvování masáže)

Stálým návštěvníkům nabízíme věrnostní program: za každých deset masáží získáte 11. masáž v jakékoli hodnotě za symbolickou jednu korunu. Věrnostní kartu si můžete vyžádat v recepci Wellness Horal.

Druhy masáží a ošetření: Hammam, Thajské masáže, Bali masáže, Ayurvédské masáže, Turecké orientální masáže, Klasické masáže, Rasul

Hammam očistná terapie: Medový hammam
Host je uložen na mramorové lůžko, následuje omývání vodou a peeling cukrovou třtinou a medem s použití typické orientální rukavice kessa. Po tomto rituálu masér ručně vytvoří bohatou očistnou pěnu a s jejím využitím provádí masáž celého těla. Na závěr, po omytí pokožky, je terapie završena ošetřením medovým olejem.

Berberské znovuzrození Tato klasická hammam terapie začíná uložením hosta na mramorové lůžko a důkladným omytím těla vodou. Po očistném peelingovém rituálu starodávnou orientální rukavicí kessa a s použitím zeleného mýdla, který odstraní odumřelé buňky vaší tkáně, vás čeká nevšední prožitek při pěnové terapii. Masér ručně vytvoří bohatou očistnou pěnu pomocí speciálního hammam saku. Pěnou doslova zahalí vaše tělo a následně mu dopřeje příjemnou relaxační masáž. Na závěr je pokožka ošetřena medovým či mandlovým olejem (dle výběru).

Originální turecký hammam Po uložení klienta na vyhřívané mramorové lůžko následuje důkladné omytí těla vodou a peeling pomocí speciální rukavice kessa. Po odstranění odumřelých buněk je kůže výborně připravena vstřebávat účinné látky. Masér ručně vytvoří bohatou očistnou pěnu pomocí speciálního hammam saku. Pěnou doslova zahalí vaše tělo a následně mu dopřeje příjemnou relaxační masáž. Na závěr je na pokožku nanášen orientální olej.

Dětský hammam Dítě je uloženo na vyhřívané mramorové lůžko a terapeut provede důkladné omytí těla vodou. Poté ručně vytvoří bohatou očistnou pěnu pomocí speciálního hammam saku, provádí masáž v pěně a po jeho opětovném omytí vodou následuje nanesení orientálního nebo mandlového oleje.

Thajská masáž zvyšuje pohyblivost těla, cirkulaci krve a lymfy, odstraňuje bolest a ztuhlost kloubů, posiluje nervový systém a odstraňuje energetické blokády v těle. Spojuje v sobě prvky akupresury a jógy, pro množství protahovacích manévrů je dokonce někdy nazývána jako „aplikovaná hatha jóga“. Masáže jsou prováděny na zemi na podložce, ve Wellness Horal je součástí masérské místnosti nízké lůžko a také infrasauna, kde se můžete před procedurou prohřát.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: Valašská hospůdka Horal: Útulná Valašská hospůdka obložená dubovým dřevem s výhledem do údolí láká k příjemnému posezení kolemjdoucí turisty, cyklisty, rodiny s dětmi a především pak labužníky, kteří si rádi vychutnají krajové i světové speciality v moderní gastronomické úpravě ve stylovém prostředí.

Venkovní terasa: V letních měsících vás zveme k posezení na venkovní terase hotelu Horal. Vychutnejte si kávu, zmrzlinu či speciality našich kuchařů pod širým nebem s krásným výhledem do údolí. V letních měsících během týdne na terase nabízíme pokrmy a nápoje ze stálého menu Valašské hospůdky, každou sobotu a neděli navíc připravujeme grilované speciality - vepřové, hovězí a kuřecí.

Služby:



Sportovní možnosti:
Tenisové kurty, Fotbalové hřiště, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy

Kongresové služby:
Telefon, TV, Video , CD přehrávač, Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, DVD přehrávač, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Firemní akce: Hledáte příjemné a klidné prostředí pro svou firemní akci s kvalitním konferenčním zázemím a bohatými možnostmi relaxace, zábavy i neotřelých programů na míru? Využijte nabídku Resortu Valachy Velké Karlovice, který tvoří hotely Lanterna, Horal a Galik s celkovou kapacitou přes 300 lůžek a konferenčními sály až pro 250 osob. Firemní školení, přednášky, konference, obchodní jednání, semináře, sympozia, workshopy, prezentace, teambuildingové či sportovně zaměřené programy i soukromé akce, všechny tyto vaše eventy rádi a profesionálně zabezpečíme.

Kombinace sálů III a IV (divadelní uspořádání) - 250 osob



Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 Konferenční sál IV (počet míst 100)

kongresový sál č. 2 Konferenční sál III (počet míst 100)

kongresový sál č. 3 Konferenční sál II (počet míst 60)

salónek č. 1 Konferenční sál I (počet míst 30)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12+ 50%A, B, C Standart - 1690850 - 13501990 (Rodinn)1990 (Standard DeLuxe)2990 (Suite Spa)


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují polopenzi, ubytování a turistické poplatky za pokoj/noc
Sleva / poplatky: Ubytovací poplatek 15,- Czk / noc, Ubytování pejska - 950,- Czk / noc, Pronájem dětské postýlky - 300,- Czk / pobyt, STORNO PODMÍNKY V případě zrušení rezervace si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky: 20% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 30 až 44 dní před nástupem na pobyt, 50% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 14 až 29 dní před nástupem na pobyt, 70% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 7 až 13 dní před nástupem na pobyt, 100% z ceny, pokud dojde k jeho zrušení méně jak 6 dnů před nástupem na pobyt včetně.

Fotogalerie (30):


Hotel HoralHotel HoralHotel Horal
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com