sdílet Holiday Centrum na Facebooku
Holiday Centrum česká verze  Holiday Centrum slovenská verzia  Holiday Centrum english version  Holiday Centrum deutsch version

Holiday Centrum Chbany, Chbany Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Holiday Centrum Chbany Vikletice Nechranice - ubytování v Nechranicích..


Rekreačně sportovní komplex Holiday Centrum naleznete v malé obci Vikletice, pouhých 50 metrů od přehrady Nechranice, nedaleko historického města Chomutov. Pohodlné ubytování hotelového typu je pro jednotlivé turisty i rodiny s dětmi připraveno v 6 pokojích s výhledem na přehradu.

Příjemné posezení i možnost stravování nabízí restaurace s letní terasou, salonek s krbem i útulný vinný sklípek. K relaxaci a hrám dětí láká velká zahrada s krbem a posezením. Pro pořádání menších rodinných i firemních akcí je k dispozici salonek s krbem. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.


Holiday Centrum Pokoje:


K pohodlnému ubytování hotelového typu je připraveno 6 dvoulůžkových pokojů, které lze po dohodě dovybavit i přistýlkou. Nechybí ani pokoj pro handicapované hosty. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu. K dispozici je také jeden apartmán, který má navíc ložnici, kuchyň s barem a obývacím pokojem. Sportovní nadšenci jistě využijí squashový kurt s barem i hřiště na plážový volejbal a nohejbal.

Typy pokojů


Základní informace: parkovací plocha v areálu, WI-FI

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí: Holiday Centrum Okolí

Holiday Centrum naleznete pouhých 50 metrů od přehrady Nechranice na řece Ohři, kde se můžete věnovat různým vodním sportům i relaxaci. Z obce Vikletice vede 13 kilometrů dlouhá cyklostezka do historického centra Žatce, ve kterém si můžete prohlédnout Chrám chmele a piva. K návštěvě zve také 13 kilometrů vzdálený Kadaňský hrad či blízké Mostecké jezero.


 

Tipy na výlet: Holiday Centrum Další informace

Stavebně a organizačně soustředěný komplex skýtající možnosti sportovního využití, relaxace a zábavy. K dispozici je squashový kurt, plážový volejbal a nohejbal. Nově k dispozici sauna a solárium. 


 

Doporučená trasa bus: Autobusová zastávka je od penzionu Holiday Centrum vzdálena pouhých 50 metrů. K vlakové stanici Poláky se dostanete po 4 kilometrech.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Holiday Centrum Gastronomie

Přímo naproti penzionu Holiday Centrum je umístěna příjemná restaurace s nabídkou chutného stravování. V letních dnech si jistě rádi posedíte u svého oblíbeného nápoje na letní terase, u které je pískoviště pro děti.


 

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (17):


Holiday CentrumHoliday CentrumHoliday Centrum
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com