sdílet Hotel Galik na Facebooku
Hotel Galik česká verze  Hotel Galik slovenská verzia  Hotel Galik english version  Hotel Galik deutsch version

Hotel Galik Velké Karlovice, Velké Karlovice Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Galik Velké Karlovice Beskydy - ubytování ve Velkých Karlovicích v Beskydech..


Hotel Galik naleznete v horském městečku Velké Karlovice v údolí areálu Lesková, v krásné přírodě CHKO Beskydy. Cykloturistický hotel je ideálním východištěm mnoha turistických i cyklistických tras. Pohodlné a cenově výhodné ubytování pro rodiny, seniory i nenáročné turisty je připraveno ve 22 prakticky zařízených pokojích s vlastním nebo společným sociálním zařízením. V objektu nechybí restaurace s terasou, společenská místnost, plně technicky vybavené konferenční sály, sauna i půjčovna a úschovna kol a lyží. Děti jistě potěší vybavený dětský koutek. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu.


Hotel Galik pokoje - ubytování ve Velkých Karlovicích:

Pohodlné ubytování za příznivé ceny je připraveno ve dvoulůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji typu Standard Plus, vybaveném vlastním sociálním zařízením a televizí. Třílůžkové, čtyřlůžkové a pětilůžkové pokoje typu Classic mají velmi pěkné společné sociální zázemí na každém patře. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. V budově nechybí internetový koutek v hotelové recepci, kulečník, bowling, stolní tenis a stolní fotbal.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, Koupelna na podlaží, WC na podlaží, WI-FI

Základní informace: praní a žehlení, Informační služba, placený hotelový transport, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, bar, venkovní terasa, restaurace, lobby bar, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


Hotel Galik Okolí


Hotel Galik naleznete v údolí areálu Lesková, v krásné chráněné krajinné oblasti Beskydy. Ve Velkých Karlovicících můžete navštívit mimo jiné pozdně barokní karlovský kostel, fojtství z roku 1793 a Karlovské muzeum. Pro pokročilé lyžaře a příznivce snowboardu skvěle poslouží 2,8 km vzdálený Ski areál Machůzky. K rekreačnímu lyžování rodin s dětmi zve Ski areál Sachovka.

Doporučená trasa bus: Hotel Galik Dostupnost: K autobusovému nádraží se od Hotelu Galik dostanete po 1 km. Vlaková stanice je vzdálena 5 km. U hotelu lze bezproblémově zaparkovat.

Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: (5 km)

Autobusové nádraží název: (1 km)

Stravování:


Restaurace popis:


Hotel Galik Gastronomie

V příjemné, výbornou kuchyní vyhlášené restauraci Hotelu Galik se 115 místy si lze pochutnat na jídlech z výběru klasické české a mezinárodní kuchyně. Těšit se můžete i na tradiční valašské pokrmy, zvěřinové hody, vlastní pečivo a vlastní dezerty. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů. Restauraci je možné využít i pro společenská setkání, rodinné oslavy či firemní akce.



Restaurace: (počet míst 115)

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis, Fittness, Sauna, Solárium, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.12od/in 490


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (13):


Hotel GalikHotel GalikHotel Galik
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com