sdílet Botel Vodník na Facebooku
Botel Vodník česká verze  Botel Vodník slovenská verzia  Botel Vodník english version  Botel Vodník deutsch version

Botel Vodník Praha 5, Praha 5 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Botel Vodník Praha 5 - Smíchov - ubytování v Praze 5..


Při pobytu v Botelu Vodník si užijete romantiku, zábavu i nevšední výhled na pražské památky. Obytná loď kotví u břehů Smíchova pod bájným Vyšehradem, tyčícím se na druhé straně řeky. Místo je výborně dostupné autem i hromadnou dopravou, díky čemuž se snadno a rychle přesunete do centra metropole a na všechna místa, která chcete v Praze navštívit.

V útrobách plavidla na vás čeká 28 moderně vybavených kajut, ve kterých se pohodlně vyspí až 93 hostů. Kromě nich také stylová restaurace, terasa na horní palubě a pestrá nabídka doplňkových služeb. V botelu se můžete za poplatek ubytovat i s domácím mazlíčkem, automobil necháte odstavený na nedalekém hlídaném parkovišti. Za stání se platí.


Botel Vodník Pokoje

Botel Vodník pronajímá dvou-, tří- a čtyřlůžkové kajuty Standard (dolní paluba) a Superior (horní paluba) s vlastní koupelnou, sprchovým koutem a sociálním zařízením. Ve všech jsou komfortní postele s kvalitními matracemi a lůžkovinami, třída Superior má kávovar a minibar.
V nabídce botelu je také dvoupokojový apartmán na přídi horní paluby. Poskytuje panoramatický výhled a do jeho výbavy patří navíc vana, televize a terasa. Hosté mají připravený župan s pantoflemi a vyšší řadu hotelové kosmetiky.

Recepce funguje nonstop a nabízí úschovu zavazadel i cenností, turistické informace, objednání taxi nebo zapůjčení fénu či žehličky. K internetu se všude připojíte zdarma přes Wi-Fi.

Botel Vodník Dostupnost:

V případě příjezdu autem do Prahy po dálnici D1 se k Botelu vodník nejlépe dostanete z městského okruhu přes Barrandovský most. před Zlíchovským tunelem sjedete k řece a cesta vás dovede až na místo. Kamerami střežené parkování v blízkosti lodi se platí.

Nejbližší stanice metra Smíchovské nádraží je od botelu vzdálená 4 minuty pěší chůze. Během chvíle sem dojedete z hlavního vlakového nádraží i z ústředního autobusového nádraží na Florenci. Mezinárodní letiště Václava Havla leží asi 18 km daleko.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, minibar, WI-FI, župan

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, venkovní terasa, restaurace

Platební karty: Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí:


Botel Vodník Okolí:

Do historického centra Prahy se od Botelu Vodník pohodlně a rychle dostanete tramvají nebo metrem. Po svých zanedlouho dojdete na Újezd, odkud jezdí lanová dráha nahoru na Petřín. Tam kromě známé rozhledny sídlí také zrcadlové bludiště nebo hvězdárna. Kousek dál už začíná Malá Strana, přes kterou vystoupáte až k Pražskému hradu.

Relaxovat můžete třeba v blízkém parku Mrázovka, kde stojí vila Bertramka. V té žil slavný skladatel Wolfgang Amadeus Mozart a dnes je v ní jeho muzeum.



Dostupnost střediska:


Centrum název: (15 min.)

Stravování:


Restaurace popis:


Botel Vodník Gastronomie:

K noclehu v Botelu Vodník si lze přiobjednat bufetovou snídani, podává se od 7:30 do 10:00 hodin v botelové restauraci. Během dne a večera na vás pak v jejích prostorách čeká jedinečný gastronomický zážitek, umocněný netradičním prostředím a výhledem. Najíst se a posedět můžete také na otevřené terase horní paluby. Na lodi vám uspořádají také soukromou oslavu, svatební hostinu, firemní večírek nebo raut s veškerým servisem.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12od/in 819od/in 894od/in 1014od/in 1248od/in 1414 (Superior [2+1])od/in 1856 (Apartmán [2+1])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (27):


Botel VodníkBotel VodníkBotel Vodník
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com