sdílet Lipnotip Residence Lipno na Facebooku
Lipnotip Residence Lipno česká verze  Lipnotip Residence Lipno slovenská verzia  Lipnotip Residence Lipno english version  Lipnotip Residence Lipno deutsch version

Lipnotip Residence Lipno Lipno nad Vltavou, Lipno nad Vltavou Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Lipnotip Residence Lipno Lipno nad Vltavou - ubytování v Lipně nad Vltavou..


Perfektně hodnocená residence Lipnotip vás zve k prožití báječné dovolené u vodní nádrže Lipno, přezdívané "jihočeské moře". Sestává z nově vystavěných komfortních bungalovů v klidné lokalitě na dohled od všech lipenských atrakcí včetně Stezky korunami stromů, na písečnou pláž s půjčovnou loděk dojdete během 5 minut. Vybírat můžete ze 6 různých typů různě velkých, kompletně vybavených apartmánových domků, uprostřed kterých se nachází velké dětské hřiště. Ke každému bungalovu náleží vlastní menší zahrada a jedno bezplatné parkovací místo, další jsou k dispozici na společném parkovišti.

Důležité: V ceně ubytování není zahrnut poplatek za závěrečný úklid ve výši 1550 - 1800 Kč dle typu pokoje a poplatek za zapůjčení povlečení a ručníků ve výši 270 Kč/osoba/pobyt.
 

Lipnotip Pokoje


Každý apartmánový domek v residenci Lipnotip sestává podle velikosti ze dvou nebo více ložnic, obývacího pokoje s krbovými kamny, kompletní kuchyně včetně jídelního koutu i odpovídajícího počtu koupelen (sprchové kouty nebo vany + umyvadla) a sociálních zařízení. Ve výbavě nechybí satelitní televize ani sušák na prádlo. K internetu se v celém areálu připojíte zdarma přes wi-fi signál, jízdní kolo a lyže si uložíte v komoře, která je součástí bungalovu. V recepci vám ochotně poskytnou všechny potřebné informace a zajistí i vstupenky na akce. Pobyt s domácím mazlíčkem je možný za příplatek.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:  

Lipnotip Okolí

Při pobytu u lipenské přehrady si nenechte ujít procházku Stezkou korunami stromů a děti vezměte do Království lesa. Užijte si adrenalin na bobové dráze nebo v lanovém parku a vyzkoušejte svezte se na kole po lesních trailech. Milovníci zimních sportů si na svazích ve skiareálu Lipno, zamrzlá vodní hladina se v zimě stává nejdelší bruslařskou dráhou u nás.


 

Tipy na výlet:


Lipnotip Zábava a aktivity


Ubytovaní hosté se mohou také uvolnit ve vile na zahradě. V budově vily najdete úschovnu kol. Děti si mohou hrát na hřišti přímo u vily.

Doporučená trasa bus: Do Lipna nad Vltavou vede silnice č. 163, která u Dolního Dvořiště navazuje na hlavní silniční tah č. 3 (E55). V opačném směru se kříží s hlavní silnicí č. 39, vedoucí od Vimperka přes Český Krumlov do Českých Budějovic. Konečná železniční stanice pod hrází přehrady je od ubytování vzdálená 4 kilometry, z linkového autobusu vystoupíte 250 metrů od residence Lipnotip.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis:  

Lipnotip Gastronomie

Díky kompletně zařízené kuchyni v každém bungalovu (sklokeramická varná deska, lednice, elektrická trouba, rychlovarná konvice, nádobí) si při pobytu v resideci Lipnotip sami pohodlně připravíte snídani, oběd i večeři. Potraviny nakoupíte v obci, a když se vám nebude chtít ztrácet čas vařením, najdete v okolí spoustu restaurací, ve kterých se dobře najíte i napijete.


 

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (29):


Lipnotip Residence LipnoLipnotip Residence LipnoLipnotip Residence Lipno
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com