sdílet Orava Hotel na Facebooku
Orava Hotel česká verze  Orava Hotel slovenská verzia  Orava Hotel english version  Orava Hotel deutsch version

Orava Hotel Vitanová, Vitanová Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Orava Hotel Vitanová - Slovensko - ubytování Bešeňová termální lázně Tatry...


Tříhvězdičkový Orava Hotel se nachází v jednom z nejkrásnějších míst regionu Orava. Hotel byl postaven v roce 2008, a hostům nabízí vysoký standard ubytování v moderně zařízených pokojích a bohaté služby. Hotel je vhodným východiskem do středisek cestovního ruchu: termální koupaliště Oravice, Západní Tatry - Roháče, muzeum Oravské vesnice, Oravský hrad, Oravská přehrada.

Celková kapacita hotelOrava je 50 lůžek s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven balkonem, WC s koupelnou, TV, telefonem, přístupem na internet. Stravování hostů je zajištěno přímo v restauraci, s nabídkou mezinárodní kuchyně. Kapacita restaurace je 85 míst. S flexibilními salonky a možnostmi sportovních aktivit, je Orava Hotel ideálním místem pro Vaše pracovní setkání spojené s obědem, semináře, firemní večírky, rodinné oslavy i aktivní odpočinek.


Orava Hotel pokoje - ubytování na Oravě..

Ubytovací kapacita hotelu je 50 lůžek s možností přistýlky. V nabídce jsou standardní dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje Comfort, rodinné pokoje pro 4-5 osob a jedna bezbariérový pokoj. Všechny pokoje jsou prostorné, moderně zařízené, s vlastním balkonem, koupelnou s WC, TV, telefonem a přístupem na internet.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, WI-FI

Základní informace: Informační služba, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, bar, restaurace

Popis okolí:


Orava Hotel Okolí

Volný čas si můžete zpříjemnit návštěvou Meander parku Oravice s celoročním provozem, v zimě lyžováním, popřípadě návštěvou turisticky atraktivních lokalit - Oravský hrad, Oravská přehrada, Roháče, Zakopané, .... K hotelu patří Skicentrum Vitanová se slevou pro hotelové hosty.



Dostupnost střediska:


Centrum název: (400 m)

Vlaková zastávka název: Trstená (8 km)

Letiště název: Poprad (100 km)


Obchod: (400 m)

Termální lázně: (6 km)

Zastávka skibus: 400 m

Stravování:


Restaurace popis:


Orava Hotel Gastronomie


Stravování hostů je zajištěno přímo v hotelové restauraci s kapacitou 70 míst. Restaurace nabízí široký výběr jídel a nápojů z domácí i mezinárodní kuchyně v útulném prostředí s příjemnou atmosférou.

Vynikající kuchyně a příjemné prostředí jsou dobrým předpokladem pro zorganizování různých firemních a společenských akcí. Nabízíme Vám kompletní servis při přípravě firemního večírku, kongresu, svatby, promocí či různých oslav. Zajistíme pro Vás jídla a nápoje, výzdobu a dekorace, hudební produkci či jiný doprovodný program (živá hudba, taneční a pěvecké vystoupení) přesně podle Vašich představ.

Přijďte si odpočinout, zrelaxovat v příjemném prostředí a ochutnat originální pizzu připravovanou v peci na dřevo.

Restaurace: (počet míst 70)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (8 km), Půjčovna kol (600 m), Jízda na koni (1 km), Bazén venkovní (6 km), Bazén venkovní vyhřívaný (6 km), Bazén krytý (6 km), Bazén krytý vyhřívaný (6 km), Sauna (6 km), Hokejový stadion (10 km), Vodní Sporty (15 km), Půjčovna lodiček (15 km), Billiard (400 m), Lyžařská škola (800 m), Solárium (8 km), Středisko zimních sportů (400 m), Lyžařský vlek (400 m), Půjčovna lyží (400 m), Běžkařské trasy (400 m), Cyklotrasy (6 km)

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový
1.1-31.123045808090


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (22):


Orava HotelOrava HotelOrava Hotel
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com