sdílet Villa Kunerad na Facebooku
Villa Kunerad česká verze  Villa Kunerad slovenská verzia  Villa Kunerad english version  Villa Kunerad deutsch version

Villa Kunerad Starý Smokovec, Starý Smokovec Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Villa Kunerad Starý Smokovec - ubytování v Tatrách...


Penzion Villa Kunerad sídlí v centru Starého Smokovce, v klidné lokalitě s krásným výhledem na Vysoké Tatry, jen 3 minuty chůze od pozemní lanovky na Hrebienok. Pohodlné ubytování je pro hosty připraveno v útulných dvou, třílůžkových pokojích a prostorných, moderně vybavených rodinných apartmánech. Některé pokoje jsou vybaveny vlastní kuchyňkou. Nechybí společenská místnost s posezením, krbem a koutkem pro děti. Ubytovaným hostům je k dispozici bezplatné uzamykatelné parkoviště přímo před penzionem.
 

Penzion Villa Kunerad - Pokoje:

Pokoje a apartmány mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a sociálním zařízením. Dále disponují pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu. Na některých pokojích je k dispozici kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí a mycím dřezem. Apartmány jsou prostorné a moderně vybavené. Skládají se z ložnice se 3 lůžky, obýváku s rozkládacím gaučem na spaní pro 2 osoby, kompletně zařízené kuchyně, moderní koupelny a balkonu.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, pokoje s kuchyňským koutem, mikrovlnná trouba, varná konvice, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI

Platební karty: American Express

Popis okolí:

Villa Kunerad v Tatrách - okolí:

Penzion Villa Kunerad se nachází v samém srdci Vysokých Tater v obci Starý Smokovec, 5 minut od zastávky Tatranské tramvaje a autobusového nádraží. V okolí se můžete věnovat lyžování, pěší turistice a cyklistice. Navštívit můžete vodopád Skok, Solisko a mnoho dalších. Štrbské pleso a Aquacity Poprad jsou vzdáleny 16 km.



Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (200 m)

Stravování:


Restaurace popis: Villa Kunerad Tatry - gastronomie: Hostům jsou v případě zájmu podávány snídaně formou švédských stolů v jídelně v přízemí penzionu. V blízkosti penzionu se nachází útulná Koliba. Nejbližší restaurace i obchod s potravinami jsou vzdálené 400 metrů.

Služby:



Sportovní možnosti:
Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový
1.1-31.12od/in 35od/in 39od/in 54od/in 74od/in 89


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (21):


Villa KuneradVilla KuneradVilla Kunerad
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com