sdílet VŠ kolej Volha na Facebooku
VŠ kolej Volha česká verze  VŠ kolej Volha slovenská verzia  VŠ kolej Volha english version  VŠ kolej Volha deutsch version

VŠ kolej Volha Praha 4, Praha 4 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


VŠ kolej Volha K Verneráku Praha 4 - ubytování v Praze 4 ..


VŠ kolej Volha nabízí kromě zázemí pro studenty také pohodlné a levné ubytování hotelového typu pro turisty a návštěvníky hlavního města Praha. Kolej leží u krásného Kunratického lesa, kam se můžete vypravit na příjemnou procházku. Výhodou je nedaleká stanice metra, kterým se do centra Prahy dostanete do 30 minut. Hosté ocení širokou dostupnost služeb v blízkém okolí, kde se nacházejí restaurace, nákupní centrum, kadeřnictví, kosmetika, bankomat, pošta, poliklinika, lékárna, hřiště i tenisové kurty. Prostorné parkoviště je hned vedle budovy koleje.

VŠ kolej Volha poskytuje ubytování v jedno- až třílůžkových pokojích buňkového typu, tj. dva pokoje jsou spojeny předsíňkou s chladničkou, rychlovarnou konvicí a příslušenstvím (sprchový kout a sociální zařízení). Všechny pokoje jsou vybaveny dřevěným nábytkem, jsou moderní, čisté a útulné. Všude je bezplatná Wi-Fi. Společná kuchyňka (vybavena základním nádobím) je na každém patře. V recepci jsou automaty na MHD jízdenky a drobné občerstvení. Zdarma lze využít úschovnu kol a zavazadel.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmán
952121

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, WI-FI, WI-FI zdarma v celém hotelu

Základní informace: výtah, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, WI-FI, restaurace, parkovné zdarma, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 12

Popis okolí: Nedaleko od VŠ koleje Volha se rozprostírá překrásný Kunratický les s údolím Kunratického potoka, idylický kout zeleně uprostřed městské zástavby, který láká k procházkám, projížďkám na kole nebo in-line bruslích. Navštívit zde můžete zříceninu gotického hradu Nový hrádek (1,6 km) nebo Zookoutek Kunratický les (2,1 km). Praha je město s pestrou nabídkou kulturního, společenského i sportovního vyžití. Malebné historické centrum Prahy je dostupné metrem do 30 min. V Praze se nudit určitě nebudete.

Dopravní dostupnost ubytovacího zařízení VŠ kolej Volha je bezproblémová. Při cestě osobním vozem můžete využít prostorné parkoviště hned vedle budovy. Výhodou je hustá síť MHD v Praze. Metro (trasa C - stanice Chodov) je vzdáleno přibližně 1,2 km. Nejbližší MHD autobusová zastávka Volha leží 100 m od hotelu. Při cestě městskou hromadnou dopravou jste v centru Prahy zhruba za půl hodiny.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (7 km)

Autobusová zastávka název: (100 m)

Vlaková zastávka název: (3,2 km)

Letiště název: (18,6 km)


Metro název: (1,2 km)

Zastávka MDH: (100 m)

Obchod: (500 m)

Stravování:


Restaurace popis: Stravovací servis poskytuje Menza Restaurace - Volha s kapacitou až 200 míst. Snídaně a večeře je možné si objednat v případě zájmu alespoň 15 osob. Oběd si lze vybírat ze čtyř druhů hotových jídel i minutkové kuchyně (všední dny). Menza je samoobslužná. K vlastnímu vaření slouží společná kuchyňka na patře, je vybavena základním náobím. V okolí do 500 m se nachází několik restaurací.

Restaurace: (počet míst 200)

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový
1.1-31.12540 - 650350 - 460280 - 360


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování za 1 osobu / noc / v ceně nejsou zahrnuty turistické poplatky

Fotogalerie (6):


VŠ kolej VolhaVŠ kolej VolhaVŠ kolej Volha
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com