sdílet Apartmány Český Ráj na Facebooku
Apartmány Český Ráj česká verze  Apartmány Český Ráj slovenská verzia  Apartmány Český Ráj english version  Apartmány Český Ráj deutsch version

Apartmány Český Ráj Košov - Hrádka, Košov - Hrádka Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Ubytování apartmány Český Ráj v obci Košov - Hrádky - Lomnice nad Popelkou...


Apartmánový dům Český Ráj
umístěný ve svahu s překrásným panoramatickým výhledem do nádherné malebné krajiny Podkrkonoší a částečně i do Krkonoš nabízí ubytování v nových, moderně, prakticky a komfortně vybavených apartmánech s rodinnou atmosférou.

Dům disponuje 2 samostatně přístupnými apartmánovými jednotkami s celkovou kapacitou 10 lůžek.

Apartmánový dům Český Ráj - Apartmán č. 1: Apartmán č. 1 v přízemí domu o rozloze cca 50m2 nabízí samostatnou ložnice s pohodlnou manželskou postelí a rozkládacím gaučem pro 1 osobu, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, prostornou terasu se zahradním nábytkem.

Apartmánový dům Český Ráj -  Apartmán č. 2: v podkroví domu o rozloze cca 65 m2 disponuje ložnicí s pohodlnou manželskou postelí, prostorným obývacím pokojem s další plnohodnotnou manželskou postelí a rozkládacím gaučem pro 1 osobu. Hosté apartmá č. 2 mohou využívat zahradní terasu v přízemí domu nebo venkovní posezení „pod lesem“.

Součástí každého apartmánu Český Ráj je kuchyňský kout se všemi nezbytnými elektrospotřebiči (lednice, myčka, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, varná konvice, kávovar, toustovač), jídelní kout, vlastní prostorné sociálním zázemí s WC, sprchovým koutem a fénem, trezor, LCD televizor s digitálním vysíláním, WIFI internet připojení, dobře vybavený minibar. Pro Vaše maximální pohodlí jsou apartmány vybaveny kvalitním hotelovým textilem (osušky, ručníky, povlečení) a všechna hlavní lůžka pak protialergickými matracemi vyššího standardu.

Upravené plochy kolem apartmánového domu Český Ráj včetně letní terasy Vám umožní diskrétní nerušenou relaxaci. Samozřejmostí je dětské hřiště se skluzavkou, zahradním domkem, pískovištěm a posezením pro dospělé. Zapůjčit si můžete odstrkovadla, dětské kolo, fotbalový míč, soft tenis nebo třeba badminton. Na požádání rádi připravíme malý dětský koutek přímo do Vašeho apartmánu s dostatkem hraček a knížek, zapůjčíme dětskou postýlku s příslušenstvím, vaničku, dětskou židličku, stupátko nebo třeba i DVD přehrávač. Parkování je zajištěno na vlastním oploceném pozemku přímo před domem. Vaše kola je možné uschovat v samostatné, bezpečně uzavřené místnosti.

Pro milovníky vín je v každém apartmá k dispozici malá soukromá vinotéka s výběrem pěkných moravských vín. Nerušené posezení na terasa apartmánu se sklenou vína a výhledem na horu Tábor a Jičín Vám nedá zapomenout na dny strávené u nás.

Typy pokojů
apartmán
2

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, sat, minibar, apartmány s plně zařízenou kuchyní, fén, mikrovlnná trouba, WI-FI

Základní informace: parkovací plocha v areálu

Popis okolí: Apartmány Český Ráj **** komfortní ubytování na pomezí Českého ráje a Podkrkonoší.

Nabízíme Vám příjemné a pohodlné ubytování v nadstandardně vybavených apartmánech v klidném přírodním prostředí.

Romantiku, klid venkova a naše dlouholeté osobní zkušenosti v oblasti cestovního ruchu se snažíme skloubit pod jedno a poskytnout našim hostům domácí bezstarostné prostředí bez ohledu na to, zda se jedná o Vaši poklidnou dovolenou či pouze krátkodobý pobyt. Snažíme se nabídnou ubytování v amartmánech s komfortem kvalitních penzionů s důrazem na individuální přístup k hostům Apartmánový dům se nachází v obci Košov – Hrádka, která leží nedaleko městečka Lomnice nad Popelkou ve výšce 634 m n.m.

Chráněná krajinná oblast Českého Ráje Vám nabídne přírodní dědictví v podobě mnoho neopakovatelných přírodních scenérií, které dotváří oblíbené hrady a zámky jako vystřižené z klasických pohádek či historických filmů. Cykloturistická „Zlatá stezka Českého Ráje“ jen těsně míjí naše apartmány a provede Vás celým tímto kouzelným krajem. Pokud máte rádi pěší výlety, najdete zde hustou síť turistických stezek, které vedou přes strže i romantická údolí. V okolí je 69 km značených turistických cest, které Vás dovedou na velké množství míst s dalekým rozhledem a to nejenom ze dvou nejkrásnějších a nejrozsáhlejších vyhlídek, kterými jsou vrchol Tábor a Smetanova vyhlídka.

Rodiny s dětmi jistě potěší přírodní koupaliště nepravidelného tvaru s ostrůvkem,upravenou travnatou plochou, brouzdalištěm a dětským hřištěm, které se nachází na okraji lesa cca 1,2km od apartmánů. Další možnosti ke koupání nabízí město Jičín. V letním období nově otevřené nerezové koupaliště Kníže s tobogánem, skluzavkami, dětským brouzdalištěm a relaxační zónou. V chladných dnech pak slouží velmi pěkný Aqua park s plaveckým bazénem, tobogánem, divokou řekou, parní komorou, whirpooly a dětským brouzdalištěm s umělou říčkou a vodním hříbkem.

V historickém centru Jičina nedaleko od Valdické brány doporučujeme navštívit Rumcajsovu ševcovnu – malý domek, kde se nachází Rumcajsova řemeslná dílna, Cipískova ZOO, Mančina bylinková zahrádka, herna pro děti, obchůdek se suvenýry a občerstvením, kde Vám uvaří výbornou kávu. Při zpáteční cestě se nezapomeňte zastavit na novém, originálně pojatém dětském hřišti přímo pod Jičínskou věží.

K aktivnímu odpočinku slouží v zimní sezóně sjezdovka (350 m dlouhý lyžařský vlek na horu Tábor) a běžecké tratě. Třicet pět kilometrů dlouhá „ Lomnická magistrála“ vede v bezprostřední blízkosti apartmánů, je upravována v celé své délce v minimální šíři 3 metry se dvěma stopami pro klasiku, střed je ponechán pro bruslení.

Pro vyznavače sjezdového lyžování jsou velmi dobře dostupná lyžařská střediska v nedalekých Krkonoších (Benecko 27 km, Vítkovice v Krkonoších 29 km, Herlíkovice 32km, Mísečky 38 km, Rokytnice nad Jizerou 35 km, Špindlerům Mlýn 40 km, Harrachov 45 km, Pech Pod Sněžkou 58 km a další).

Dostupnost střediska:

Stravování:

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumpřistýlkaza osobu
1.1-31.12550850


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Děti 3 - 18 let / noc - 350 Kč , Děti do 3 let bez nároku na lůžko ZDARMA. Druhé dítě na přistýlce 10% SLEVA ! Třetí dítě na přistýlce ZDARMA! Dětská cena platí pouze pro přistýlku. Dle dohody možné individuální dětské ceny. Ceny jsou platné pro min pobyt 2 noci. Pobyt 1 noc 50% příplatek. V sezone A (červen až září) minimální délka pobytu 3 noci. Jednorázový poplatek za závěrečný úklid apartmánu 500 Kč. Vratná kauce 2000 Kč/apartmán. Dětská cena platí pouze při obsazení apartmánu 2 dospělými osobami na řádném lůžku. Dětský komplet obsahuje: dětskou postýlku včetně peřinek, židličku na pokoj, dětský jídelní set, zaslepení zásuvek, na přání dětské stupátko k umyvadlu, dětskou vaničku atd. Úklidový servis zajišťujeme v třídenních intervalech. V ceně ubytování je zahrnuto: kvalitní ložní prádlo, ručníky, osušky, kuchyňské utěrky, čistí kuchyňské prostředky a hotelová menážka ( cukr, sůl, pepř, ocet)

Fotogalerie (27):


Apartmány Český RájApartmány Český RájApartmány Český Ráj
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com