sdílet Bertiny lázně Třeboň s. r. o. na Facebooku
Bertiny lázně Třeboň s. r. o. česká verze  Bertiny lázně Třeboň s. r. o. slovenská verzia  Bertiny lázně Třeboň s. r. o. english version  Bertiny lázně Třeboň s. r. o. deutsch version

Bertiny lázně Třeboň s. r. o. Třeboň, Třeboň Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Bertiny lázně Třeboň s. r. o. ubytování a léčení v Třeboni...


Bertiny lázně Třeboň, založené roku 1883, se nacházejí v těsné blízkosti historického centra Třeboně, obtékány klenotem jižních Čech, Zlatou stokou, díky čemuž si můžete plně vychutnat klidnou atmosféru starobylého města ve spojení s přírodou. Specializují se na léčení poruch pohybového aparátu, revmatických chorob, poúrazových a pooperačních stavů a celkovou rekondici těla i mysli.

Ubytovací kapacita v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech činí 186 lůžek ve 102 pokojích. Další ubytovací kapacity jsou k dispozici v okolních penzionech, které jsou v dosahu pohodlné pěší chůze od lázní. Součástí lázeňského komplexu jsou restaurace, bary, plavecký bazén, sauna a moderně vybavený Sport park, který nabízí nejrůznější formy aktivního odpočinku, zahrnující tenisovou halu, venkovní tenisové kurty, volejbalový kurt, squash, fitness, bowling a stolní tenis.

Bertiny lázně Třeboň - ubytování:

Kategorie Klasik - 68 dvoulůžkových + 18 jednolůžkových pokojů), koupelna se sprchovým koutem a WC, lednice, telefon, Sat. TV včetně programů rádií, bezpečnostní schránky, WiFi. Některé pokoje s balkonem nebo terasou.

Kategorie Superior: (7 dvoulůžkových pokojů): koupelna se sprchovým koutem a WC, fén, lednice, telefon, Sat. TV včetně programů rádií, klimatizace, bezpečnostní schránky, WiFi, terasa. Některé pokoje se nachází v pavilonu B (50 m od hlavní budovy lázní).

Apartmá Superior - (5 apartmá, dvoupokojové apartmá, max. 4 osoby): obývací pokoj a ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, fén, Sat. TV včetně programů rádií, telefon, lednice (nápoje na přivítání v ceně), varná konvice, klimatizace, bezpečnostní schránky, WiFi, župany. Apartmá v pavilonu B (50 m od hlavní budovy lázní) navíc krb a terasa.

Apartmá Klasik - (4 apartmá, dvoupokojové apartmá, max. 4 osoby): obývací pokoj a ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, fén, Sat. TV včetně programů rádií, telefon, lednice (nápoje na přivítání v ceně), varná konvice, klimatizace, bezpečnostní schránky, WiFi, župany, balkoně.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
1869

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, telefon, sat, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení:

Hlavní léčebnou metodou je slatina. Jde o druh humolitu, který je využíván pro své jedinečné léčebné účinky. V oblasti Třeboňské pánve, v komplexu rozsáhlých blat se nachází obrovské zdroje tohoto blahodárně působícího humolitu. Tento druh má převážně organický původ v rostlinách typu ostřice, orobinec, rákos, z anorganických složek obsahuje hlavně železo a síru. Vznikl jejich zetlením (slatiněním). Jako léčebný prostředek se používá po úpravě, která spočívá v rozmělnění, naředění a ohřátí. Slatina v podobě kašovité směsi vyniká vysokou akumulační schopností, díky čemuž dochází během koupele či zábalu k postupnému a rovnoměrnému prohřívání organismu. Kromě tepelného účinku se uplatňuje blahodárné působení na kůži spočívající v její hydrataci a zároveň pozitivní vliv na celkovou obranyschopnost.

Aplikace slatiny je vhodná především pro nemocné s pohybovými potížemi, přičemž slatina působí na snížení bolesti, lepší prokrvení tkání a rychlejší regeneraci. Léčba slatinou je všeobecně velmi dobře snášena. K dosažení dostatečného efektu je doporučeno absolvovat sérii 6-9 slatinných procedur. Jednotlivé slatinné procedury jsou časovány obden, maximálně pak 3x týdně.



Lázeňské služby: Lázně

Stravování:


Restaurace popis: Komplex Bertiných lázní disponuje širokou nabídku stravování. Lázeňští hosté mohou využít služeb klimatizovaných nekuřáckých restaurací Adéla, kde jsou nabízeny speciality moderní gastronomie ve spojení s kvalitními víny nebo Pizza restaurantu Top-Spin, který nabízí gurmánské speciality včetně pizzy a pestrou škálu míchaných nápojů. Hosté mohou sledovat sportovní přenosy na velkoplošných obrazovkách nebo si zahrát bowling. Pizza restaurant Top-Spin přímo sousedí s tenisovou halou. Pro posezení u kávy a zákusku je pak možné využít nekuřácký Terasa bar, který se nachází v prvním patře hlavní budovy (nad recepcí). Posezení na venkovní terase s nezapomenutelným výhledem na historické centrum města a klenot Jižních Čech - Zlatou stoku.

Služby:



Svatby: Bertiny lázně nabízejí možnost uspořádání Vaší svatby na klíč v romantickém prostředí altánku u Zlaté stoky. Svatba má být tím nejkrásnějším dnem ve Vašem životě, proto veškeré starosti nechte na nás a užijte si svůj výjimečný den.

Pergola U kapličky svatého Víta: Od května do září je možné využít k uspořádání fi remní akce Pergoly U kapličky svatého Víta, která se nachází uprostřed krásné a neposkvrněné přírody.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.12750 - 1000490 - 700250 - 400800 - 1100 (Apartm)1000 - 1300 (Apartm)


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Ceny ubytování jsou za osobu a den v Kč, včetně DPH a pobytové taxy. Děti ve věku 0 - 2 roky bez nároku na lůžko a stravu v pokoji s dospělými osobami za 1Kč/den. Děti ve věku 2 - 10 let platí přistýlku v plné výši, stravu ve 50 %. Děti ve věku 10 a více let platí cenu přistýlky a stravu v plné výši. Děti ve věku 10 - 15 let na 2. lůžku platí cenu přistýlky Vše platí za podmínky 1 dospělý = max. 1 dítě.

Fotogalerie (24):


Bertiny lázně Třeboň s. r. o.Bertiny lázně Třeboň s. r. o.Bertiny lázně Třeboň s. r. o.
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com