sdílet Hotel FIS TMR na Facebooku
Hotel FIS TMR česká verze  Hotel FIS TMR slovenská verzia  Hotel FIS TMR english version  Hotel FIS TMR deutsch version

Hotel FIS TMR Štrbské Pleso, Štrbské Pleso Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel FIS Štrbské Pleso Vysoké Tatry - ubytování na Štrbském Plese ve Vysokých Tatrách...


Hotel FIS *** je situován na Štrbském Plese pod vrcholy majestátních štítů - Soliska a Patrie - před vstupem do Mlynické doliny. Ze železniční a autobusové nádraží Štrbské Pleso je vzdálen o něco více než kilometr, tedy asi 3 minuty autem. Odměnou za to vám bude absolutní blízkost lyžařského střediska (pouze 50 m na sjezdovku) a dějišť všech sportovních akcí.

Hotel FIS *** se nachází 20 minut autem od popradského letiště, 2 hodiny od letiště v Krakowě a 4 hodiny od letiště v hlavním městě, Bratislavě.

Hotel FIS Štrbské Pleso Vysoké Tatry:
Zažijte pocit domova, který pro Vás vytvoří kombinace unikátnosti tohoto místa, přívětivosti personálu a přátelské atmosféry . Jsou to detaily , co nechají vyniknout výjimečnost tohoto legendárního a nadčasového hotelu a udělají Váš pobyt nezapomenutelným .

Objevte horský  Hotel FIS Štrbské Pleso Vysoké Tatry: největší hotelově - sportovní komplex ve Vysokých Tatrách situován přímo pod jejich majestátními štíty před vstupem do Mlynické doliny v nadmořské výšce 1346 m n. . m . nedaleko jezera Štrbské pleso . Svým jedinečným umístěním se stává opravdovou oázou pro sportovce hledající ty nejlepší podmínky pro kvalitní trénink i pro lidi toužící po dokonalém relaxu a uvolnění v srdci slovenského velehor . Silnou sportovní tradici hotelu potvrzuje i fakt , že je pojmenován podle mezinárodní lyžařské federace FIS av roce 1970 ho křtil Mark Hodler , její tehdejší prezident .

Jen pár metrů od lyžařských svahů, běžeckých tratí a turistických chodníčků Vás tento unikátní ski in - ski out hotel zve aktivně využít Váš pobyt a zároveň využít jeho pečlivý servis a tradiční pohostinnost v tom nejlepším slova smyslu . Vychutnejte si Vaši návštěvu u nás všemi smysly ať už půjde o útulně zařízené pokoje, gastronomická zařízení , kvalitní sportoviště či oddechovou zónu . Ubytovat se v Hotelu FIS , znamená využít čas odpočinku naplno.

Horský Hotel FIS Štrbské Pleso Vysoké Tatry: - Pokoje a apartmány: Široká škála pokojů Vám umožňuje vybrat si právě tu , která nejvíce odpovídá Vašim představám o skvělém pobytu a nám dovoluje pohodlně ubytovat jednotlivců stejně jako dvojice, či rodiny s dětmi .

Hotel FIS Štrbské Pleso Vysoké Tatry: nabízí 60 vkusně zařízených pokojů a 18 útulných bungalovů patřících ke hotelu . Nábytek s čistými liniemi ze světlého dřeva je přizpůsoben charakteru horského hotelu a dotváří přívětivou atmosféru v harmonii s přírodním okolím .

Užijte si spojení pohodlí a stylu , které Vám nabízíme, abychom se ujistili , že si během Vaší návštěvy u nás dokonale odpočinete . Naši zaměstnanci jsou zároveň Vašimi hostiteli a jejich motivací je zajistit bezchybnost a jedinečnost Vašeho pobytu .

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmánbungalovpřistýlka
44114181850

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, rádio, sat, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: výtah, praní a žehlení, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Nadmořská výška: 1346

Popis okolí: Tatranský národní park: Nejstarší a nejvíce navštěvovaný národní park na Slovensku založen v roce 1949 , ve kterém se nachází nejvyšší štít Slovenska - Gerlachovský štít 2655 m nm

Fauna a flóra ve Vysokých Tatrách : Nejvýznamnějším symbolem Vysokých Tater je kamzík tatranský , svišť a orel skalní , ale najdete zde na rozdíl od Alp i medvěda hnědého , vlka nebo rysa . Všechny zmíněné zvířata můžete vidět jako ukázky v reálných velikostech i v muzeu TANAP-u v Tatranské Lomnici .

V Tatranské Lomnici se na ploše 3,2 hektaru rozprostírá také botanická zahrada - expozice tatranské přírody , kde návštěvník může vidět přibližně 270 druhů tatranských rostlin.

Příznivců historie jistě nadchne Podtatranské muzeum v Popradu a jeho expozice " Gánovce - životní prostředí neandrtálců " , která je jedinou expozicí na Slovensku, v níž má návštěvník možnost prostřednictvím vystavených exponátů poznat neandrtálského člověka žijícího v oblasti pod Vysokými Tatrami před 120 000 - 80 000 lety.

Doporučená trasa bus: priama diaľková linka Bratislava-Poprad-Štrbské Pleso

Doporučená trasa vlak: Bratislava-Štrba prestupná stanica -Štrbské Pleso

Doporučená trasa auto: diaľnica Poprad – Važec – Tatranská Štrba – Štrbské Pleso

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1 km)

Vlaková zastávka název: (1 km)

Letiště název: (35 km)

Autobusové nádraží název: (1 km)


Vlakové nádraží název: (1 km)

Obchod: (1 km)

Termální lázně: (35 km)

Zastávka skibus: 50 m

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Wellness v hotelu FIS Štrbské Pleso Vysoké Tatry

Vysoká nadmořská výška a okouzlující okolní příroda dělají wellness hotelu FIS *** výjimečným. Nechte se hýčkat v Natural Wellness a vychutnejte si jedinečné procedury.

Wellness centrum ve stylu horské louky se nachází ve výšce 1346 m n. m. Už samotná poloha podporuje tvorbu červených krvinek a zlepšuje zdravotní stav člověka, nadmořská výška ovlivňuje buněčné funkce a metabolismus, které mají pozitivní vliv na celkovou výkonnost a harmonizaci těla.

Zkombinujte nesčetné tatranské poklady, nedotčenou přírodu a křišťálově čistý vzduch s wellness centrem hotelu FIS *** pro zregenerování těla a nabrání vitality - k dispozici jsou vám:

finská sauna s vůní eukalyptu, parní sauna s bylinkovou vůní, infrasauna, vířivka, tepidárium, masážní místnosti

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: Restaurace, kavárny a bary: U nás den začíná v hotelové à la carte Restauraci štědrými snídaní, které Vám poskytnou energii, kterou potřebujete pro dobrodružný den v horách.

Na oběd Vás budeme hýčkat specialitami české i mezinárodním kuchyně v unikátním prostředí tatranské scenérie, která Vás ponoří do výjimečné atmosféry.

Den zakončíte bohatou večeří - odměňte sami sebe a prožijte čas v srdečné atmosféře naší Restaurace!

Jednoduchá a přitom inovativní kuchyně je potěšením pro Vaše oči i chuťové pohárky. Jídla jsou nabízeny v rámci bufetových stolů, proto si můžete vychutnat vždy to, na co máte právě chuť.

Výbornou kávu, chutný koláč či aperitiv Vám rádi nabídneme v Kavárně. Ta je po vzrušujícím dni stráveném v čisté tatranské přírodě ideálním místem pro rozhovory s přáteli a známými.

Restaurace: 07:00-10:00, 12:00-15:00, 18:00-21:00 (počet míst 70)

Kavárna: 09:30-22:00 (počet míst 70)

Služby:



Sportovní možnosti:
Stolní tenis, Tělocvična, Fittness, Tenisové kurty, Sauna, Volejbalové hřiště, Fotbalové hřiště, Půjčovna lodiček, Billiard, Lyžařská škola, Solárium (200 m), Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool (200 m)
Fitness & Sport: Hotel je určený najmä športovcom a ľuďom obľubujúcim aktívny životný štýl, čomu je výborne prispôsobený nielen svojím umiestnením priamo pod svahom Interski, v blízkosti všetkých dôležitých športovísk na Štrbskom Plese a vo vyššej nadmorskej výške (1346 m n.m.), ktorá je tiež dôležitým faktorom kvalitného tréningu.

Využite príležitosť a vychutnajte si u nás každý moment naplno a aktívne - zarezervujte si priestrannú športovú halu, nechajte si vypracovať osobný cvičebný plán skúseným odborníkom alebo si nechajte odporučiť tú najkrajšiu horskú túru podľa želanej náročnosti.

U nás máte takisto k dispozícii: fitness centrum - zariadené posilňovacími prístrojmi značky TECHNOGYM, troma stacionárnymi bicyklami a bežeckým pásom, fínsku saunu - suchá sauna s vôňou eukalyptu s ochladzovacím bazénikom umiestneným v jej blízkosti infrasaunu, športovú halu na volejbal, basketbal, minifutbal alebo tenis – rozmery haly sú 26 x 18 x 6 – je potrebné si ju zarezervovať na recepcii, stolný tenis, biliard

a v lete aj v exteriérové: tenisové kurty, futbalové ihrisko, volejbalové ihriská.

Športovci s vlastným masérom môžu tiež využiť regeneračné služby ako podvodné masáže, perličkovú vaňu a vaňu HOT TUB na masáže pomocou prúdov vody, ktorej kapacita je 5 osôb

Kongresové služby:
Telefon, Fax, TV, CD přehrávač, Diaprojektor, Dataprojektor, Magnetofon, Tabule, Připojeni internetu, Kopírka, Zpětný projektor, DVD přehrávač, Šatna, Úschovna cenných předmětů, Flipchart

Konference a slavnosti: Bude pro nás potěšením přispět mnohaletými zkušenostmi a individuální radou k plánování a organizaci Vašeho výjimečného akce. Přesně takové pro nás totiž je - výjimečné.

V náručí tatranské přírody ideální situovaná nadčasová legenda - Hotel FIS Vám nabízí unikátní zasazení pro každou událost a originálním způsobem ji podtrhne.

Pojistěte si úspěch. Rozhodněte se pro Hotel FIS pro Vaše firemní akce a nechte své hosty pocítit důležitost, kterou jim přikládáte. Potěšte své nejbližší večerem v mimořádném prostředí a nechte nás uspořádat pro Vás nezapomenutelnou rodinnou oslavu ..

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 60)

salónek č. 2 (počet míst 15)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmán
9.1-25.1236 - 4131 - 3623 - 3128 - 39 (Rodinná izba/ family)
25.12-9.165603157

Datumbungalov
9.1-25.1223 - 28
25.12-9.144

Měna: EUR

Cena polopenze: 15
Cena plné penze: 25
Ceny zahrnují: Ceny zahrnují polopenzi, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Uvedená cena je na osobu včetně polopenze a DPH, Dítě do 6 let - ubytování bez nároku na lůžko zdarma. Dítě od 6 do 12 let - 30% -ní sleva na základním lůžku nebo na přistýlce.

Fotogalerie (21):


Hotel FIS TMRHotel FIS TMRHotel FIS TMR
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com