sdílet Central Hotel Prague na Facebooku
Central Hotel Prague česká verze  Central Hotel Prague slovenská verzia  Central Hotel Prague english version  Central Hotel Prague deutsch version

Central Hotel Prague Praha 1, Praha 1 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Tříhvězdičkový Hotel Central Prague nabízí komfortní a cenově dostupné ubytování v 50 pokojích typu Standard a Superior v historickém centru hlavního města Prahy, a to pouhých 5 minut chůze od Staroměstského náměstí, čímž budete mít památky doslova na dosah ruky.

Hotel také ocení obchodní cestující, pro které je v hotelu k dispozici business centrum, součástí Hotelu Central Praha je i stylově zařízená restaurace s barem.

Central Hotel Prague Pokoje: Tříhvězdičkový Hotel Central Praha nabízí komfortní a cenově dostupné ubytování v 50 pokojích typu Standard pro 2 osoby a Superior pro 3 osoby, kdy 4 pokoje disponují balkonem nebo terasou, která nabízí jedinečný pohled na město.

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem či vanou a sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, trezorem a bezdrátovým internetovým připojením.

Obchodním cestujícím je k dispozici business centrum vybavené počítačem, tiskárnou a faxem.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, sat, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, WI-FI, bar, restaurace

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Central Hotel Prague Gastronomie: Hotel svým hostům poskytuje pouze teplé snídaně s pečivem ve stylově zařízené restauraci s barem, který je otevřen v podvečerních hodinách. Hosté tak musí využít služeb některé z restaurací v centru města, například 190 m vzdálené restaurace Bohemica Old Town, která se nachází v ulici Celetná a nabízí českou i mezinárodní kuchyni.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna: Czk

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (9):


Central Hotel PragueCentral Hotel PragueCentral Hotel Prague
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com